Michelle Pfeiffer glumit će u spin-offu popularne vestern serije

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Paramount

YELLOWSTONE, Paramountova najpoznatija serija, ove jeseni dolazi kraju, no to ne znači da se opraštamo od cijele franšize. Časopis People potvrdio je da će Michelle Pfeiffer igrati glavnu ulogu u najnovijem spin-offu Yellowstonea, zvanom The Madison.

The Madison je treći spin-off popularne serije, a uz njega su zeleno svjetlo dobila još dva spin-offa, 6666 i 1944. Nadolazeća serija slijedi spin-offe 1883 i 1923, koji su izašli 2021. i 2022. godine.

Za razliku od ostalih spin-offa koji su bili prednastavci, serija The Madison bit će smještena u moderno doba, nakon završetka originalne serije. Priča će pratiti obitelj iz New Yorka koja se seli u dolinu rijeke Madison u središnjoj Montani te će istraživati tugu i međuljudske odnose.

Trenutno nije poznato hoće li se u seriji pojaviti ijedan član obitelji Dutton, koju smo pratili i u originalnoj seriji i u njezinim prednastavcima. Na seriji The Madison radit će Taylor Sheridan, kreator franšize Yellowstone.

Pfeiffer igra glavnu ulogu i radi kao izvršna producentica

Osim što će igrati glavnu ulogu u seriji, Pfeiffer će također raditi kao izvršna producentica. Ostali izvršni producenti su Sheridan, David C. Glasser, John Linson, Art Linson, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Christina Voros, Michael Friedman i Keith Cox.

Najnoviji projekti u kojima smo mogli vidjeti Pfeiffer bili su superherojski film Ant-Man and the Wasp: Quantumania iz 2023. godine i Showtimeova antologijska serija The First Lady iz 2022. godine, u kojoj je igrala glavnu ulogu.

Datum premijere serije The Madison još uvijek nije otkriven, no pretpostavlja se da će serija biti dostupna iduće godine. U međuvremenu, Yellowstone, 1883 i 1923 možete pogledati na streaming servisu SkyShowtime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.