Mnogima omiljeni lik iz Bridgertona glumit će i u četvrtoj sezoni popularne serije

Foto: EPA

GLUMAC Jonathan Bailey, mnogima najpoznatiji po ulozi Anthonyja Bridgertona u popularnoj Netflixovoj seriji Bridgerton, otkrio je hoće li se njegov lik pojaviti u nadolazećoj sezoni. Iako je Anthonyjeva priča službeno završila u drugoj sezoni, koja je pratila razvoj ljubavne priče s Kate, ovaj mnogima omiljeni par povremeno se pojavljivao i u trećoj sezoni serije, koja je izašla ove godine.

U četvrtoj sezoni glavni fokus bit će na Benedictu Bridgertonu (Luke Thompson). Nedavno je otkriveno i koja će glumica utjeloviti glavnu žensku ulogu; riječ je o Yerin Ha, koja će utjeloviti Sophie Beckett. Međutim, čini se da će se u četvrtoj sezoni pojaviti i Anthony Bridgerton, a vjerojatno i njegova supruga Kate, ako je suditi prema riječima glumca. 

Glumac je tijekom turneje za svoj najnoviji film Wicked za Good Morning America govorio i o Bridgertonu.

"Imam nekoliko tjedana ucrtanih u raspored za snimanje četvrte sezone. Veselim se čitanju scenarija. Stvar oko Bridgertona, koji je briljantan, jest da postoji toliko različitih načina na koje se možete zaljubiti kao ljudi i to je ono što će ova serija istražiti. Očito, budući da sam najstariji brat, bit ću tu da podržim mlađe kako napredujemo dalje", izjavio je glumac, prenosi Collider. 

 

Službeni sinopsis nadolazeće sezone, koju publika neće gledati sve do 2026. godine, glasi: "Četvrta sezona serije Bridgerton usredotočit će se na Benedicta, boema i drugog sina. Iako su njegov stariji i mlađi brat sretno oženjeni, Benedict se ne želi skrasiti - sve dok ne upozna fascinantnu 'damu u srebrnom' na balu pod maskama koji je organizirala njegova majka."

Sve tri sezone Bridgertona dostupne su za gledanje na Netflixu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.