"Moja najveća greška": Quentin Tarantino tvrdi da se kaje što je snimio ovu scenu

Foto: EPA/Screenshot: YouTube

Quentin Tarantino, poznati redatelj s bogatom filmskom karijerom, obično ne žali mnogo kada je riječ o njegovim radovima. Međutim, u intervjuu za Deadline iz 2018. godine, priznao je da se kaje što je snimio jednu scenu u filmu Kill Bill s glumicom Umom Thurman. Tarantino i Thurman zajedno su stvorili nezaboravne uloge, uključujući Miju Wallace u Paklenom šundu i krvavu nevjestu u Kill Billu.

Tijekom snimanja Kill Billa 2003. godine, Tarantino je uvjerio Thurman da izvede opasnu scenu vožnje, koja je završila teškom nesrećom. Thurman je završila u bolnici, a ovaj incident ostavio je dubok trag u njihovom sjećanju. U razgovoru s New York Timesom, Thurman je opisala svađu s Tarantinom nakon nesreće, optuživši ga da joj je pokušao oduzeti život.

S vremenom Thurman je preispitala svoje optužbe i priznala da Tarantino nije imao "loše namjere". Tarantino je podijelio svoje misli o incidentu rekavši: "Nitko od nas nikada nije smatrao da je to kaskaderski trenutak. Možda smo trebali, ali nismo." Također je priznao svoju odgovornost u nesreći, naglašavajući da je napravio grešku jer nije ponovno testirao putanju vožnje.

"To je bila moja najveća pogreška. Kajem se što sam snimio tu scenu", dodao je redatelj.

Thurman je također podijelila svoje osjećaje nakon nesreće, rekavši: "Osjetila sam žestoku bol i pomislila: 'Oh, Bože, nikada neću moći hodati.'" Iako je incident mogao završiti daleko ozbiljnije, Kill Bill je postao jedan od Tarantinovih najcjenjenijih filmova, dok je Thurmanina uloga ostala nezaboravna.

Kill Bill 1 i Kill Bill 2 dostupni su na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.