Na Netflix uskoro dolazi novi film Samuela L. Jacksona, trailer je hit

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio službeni trailer za nadolazeću dramu The Piano Lesson, redateljski debi Malcolma Washingtona, sina Denzela Washingtona. Trailer je u četiri dana skupio više od dva milijuna pregleda na YouTubeu i brojne pohvale gledatelja.

The Piano Lesson je adaptacija istoimene drame koju je napisao August Wilson, renomirani američki dramski pisac. Drama se prvo prikazivala na Broadwayu, a u filmskoj adaptaciji glumit će zvijezde predstave. Scenarij za film napisali su Virgil Williams i Malcolm Washington.

O čemu je film?

Priča je smještena u Pittsburgh, 1936. godine, nakon Velike gospodarske krize, i prati članove obitelji Charles te njihov klavir koji je generacijama dio obiteljske ostavštine. Dok jedan član obitelji planira prodati klavir kako bi kupio zemljište, njegova sestra tvrdi da bi klavir trebao ostati dio ostavštine.

 

Glumačku postavu čine Samuel L. Jackson, John David Washington, Ray Fisher, Michael Potts
Erykah Badu, Skylar Aleece Smith, Danielle Deadwyler i Corey Hawkins.

The Piano Lesson produciraju Todd Black i Denzel Washington, koji je već radio na adaptacijama Wilsonovih djela - 2016. godine režirao je film Fences, a 2020. godine producirao je Ma Rainey’s Black Bottom.

Reakcije gledatelja

Gledatelji su na društvenim mrežama podijelili svoja mišljenja o traileru za nadolazeći film.

"Ovo izgleda obećavajuće. Stvarno navijam za Johna Davida Washingtona, ali do sada me nije uspio impresionirati dramatičnim scenama u većini filmova u kojima je glumio. Baš me zanima što će Malcolm Washington postići kao redatelj", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

"Nisam pogledao predstavu, ali ovo izgleda napeto. Čini se da Denzelova djeca preuzimaju uzde", dodao je drugi.

"Pogledao sam predstavu sa Samuelom L. Jacksonom u New Yorku. Bila je odlična, tako da se nadam da će i film biti jednako dobar", dodao je treći.

"Ne znam puno o predstavi, ali trailer je super. Nadam se da će Ray Fisher dobiti još prilika zbog ovog filma. On je jako talentiran glumac", napisao je četvrti.

Drama The Piano Lesson imat će premijeru na Filmskom festivalu u Torontu u rujnu ove godine, a na Netflixu će biti dostupna od 22. studenoga.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.