Na Netflix uskoro dolazi novi ratni film, pogledajte teaser

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi teaser za nadolazeću ratnu dramu The Six Triple Eight, inspiriranu stvarnim događajem. Film je režirao i napisao Tyler Perry, a glavnu ulogu igra dobitnica Emmyja Kerry Washington.

Ratna drama temelji se na članku Fighting a Two-Front War, koji je za WWII History Magazine napisao Kevin M. Hymel. Članak opisuje postignuća i izazove 6888. bojne središnjeg poštanskog ureda (6888th Central Postal Directory Battalion), koju su činile isključivo crnkinje iz SAD-a. Washington je u filmu utjelovila njihovu bojnicu Charity Adams.

 

Prema službenom sinopsisu, film The Six Triple Eight "inspiriran je prvim i jedinim ženskim vojnim korpusom koji su činile crnkinje, a služio je u inozemstvu tijekom Drugog svjetskog rata. Dodijeljena im je izvanredna misija i ujedinjene u svojoj odlučnosti, ove nepoznate junakinje donijele su nadu i rušile prepreke."

Sporedne uloge u filmu igraju Oprah Winfrey, Susan Sarandon, Ebony Obsidian, Milauna Jackson, Kylie Jefferson, Shanice Shantay, Sarah Jeffery, Pepi Sonuga, Moriah Brown, Jeanté Godlock, Dean Norris i Sam Waterston.

Ratnu dramu produciraju Perry, Nicole Avant, Keri Selig, Carlota Espinosa, Angi Bones i Tony Strickland.

Film The Six Triple Eight imat će premijeru na Netflixu 20. prosinca ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.