Na Netflix uskoro dolazi ZF triler koji je oduševio kritičare, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi trailer za nadolazeći znanstvenofantastični triler It’s What’s Inside, koji je imao premijeru na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sundance. Film je oduševio kritičare i na Rotten Tomatoesu trenutno ima 82 posto.

It’s What’s Inside je redateljski debi redatelja i scenarista Grega Jardina. Producenti filma su William Rosenfeld, Kate Andrews, Jason Baum i Raúl Domingo. Na trileru su radili i izvršni producenti Ulf Ek, Robert Kapp i Colman Domingo.

O čemu je riječ?

Kako piše Tudum, It’s What’s Inside prati skupinu prijatelja koji su organizirali tulum prije vjenčanja, no njihova se zabava pretvorila u noćnu moru kada im se pridružio poznanik koji je donio misteriozni izum pomoću kojeg mogu međusobno mijenjati tijela.

Članovi skupine su anksiozna Shelby (Brittany O’Grady), njezin bezosjećajni dečko Cyrus (James Morosini), influencerica Nikki (Alycia Debnam-Carey), šarmantni mladoženja Reuben (Devon Terrell), bogataš Dennis (Gavin Leatherwood), umjetnica Brooke (Reina Hardesty) i produhovljena Maya (Nina Bloomgarden). Tu je i misteriozni Forbes (David Thompson) koji je donio neobičnu napravu.

 

Trailer izgleda zabavno

Trailer za film skupio je više od 1.4 milijuna pregleda na YouTubeu, a reakcije gledatelja većinom su pozitivne.

"Ovo izgleda predobro", "Jedva čekam 4. listopada", "U redu, ovo je zanimljivo. Pogledat ću film", "Izgleda zanimljivo i zabavno", "Savršen film za ova vremena, jedva ga čekam pogledati", samo su neki od komentara na X-u.

Kritičari koji su posjetili Sundance također su pohvalili film.

"Jedina razočaravajuća stvar kod ovog filma je to što ga ljudi neće moći pogledati u kinima. Od početka do kraja ovaj film je prezabavan", napisala je youtuberica Amanda the Jedi.

"Inovativan znanstvenofantastični horor koji ima impresivnu i jedinstvenu premisu, a istovremeno je neočekivano komičan", napisala je kritičarka Jordy Sirkin.

"Nevjerojatno pametan koncept koji uspijeva zahvaljujući izvanrednim glumačkim izvedbama i iznimno pametnim, odlično izvedenim vizualnim tehnikama redatelja Grega Jardina", napisala je kritičarka Perri Nemiroff.

Film It’s What’s Inside bit će dostupan na Netflixu od 4. listopada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.