Na velika platna vraća se slavno filmsko čudovište, pogledajte prvi teaser

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

STUDIO Universal Pictures objavio je prvi teaser za nadolazeći horor Wolf Man, reboot istoimenog klasika iz 1941. godine. Na filmu su radile produkcijske kuće Blumhouse Productions i Motel Movies.

Nadolazeći reboot režirao je Leigh Whannell, redatelj filmova Insidious: Chapter 3, Upgrade i The Invisible Man. Whannell je radio na scenariju uz Lauren Schuker Blum, Rebeccu Angelo i Corbetta Tucka.

Kultnog vukodlaka u filmu je utjelovio američki glumac Christopher Abbott, kojeg smo prošle godine mogli vidjeti u hvaljenom filmu The Poor Things. Glavnu žensku ulogu igra Julia Garner, koja je s Abbottom surađivala na drami Martha, Marcy, May i Marlene. U sporednim ulogama gledat ćemo Matildu Firth, Sama Jaegera, Bena Prendergasta i Benedicta Hardieja.

 

Film prati muškarca Blakea (Abbott), koji sa svojom obitelji, koju čine supruga Charlotte (Garner) i kćer Ginger (Firth), živi u San Franciscu. Nakon što mu otac umre, Blake naslijedi obiteljsku kuću u zabačenom dijelu savezne države Oregon.

Budući da mu se brak počinje raspadati, Blake odluči odvesti Charlotte i Ginger na obiteljsko imanje kako bi popravio obiteljske odnose. No na putu do posjeda napadne ih vukodlak. Obitelj se uspije sakriti u kući, ali ozlijeđeni Blake polako se počinje pretvarati u vukodlaka.

Reakcije obožavatelja su pozitivne

Reakcije na teaser za Wolf Man većinom su pozitivne, a u trenutku pisanja članka video ima čak 13 tisuća lajkova i oko 490 dislajkova na YouTubeu. Mnogi su obožavatelji uzbuđeni oko nadolazećeg reboota jer ga je režirao Whannell, koji je oduševio publiku svojom adaptacijom romana The Invisible Man.

"Nisam bio zainteresiran, ali onda sam vidio da je ovo režirao Leigh Whannell. Upgrade i Invisible Man bili su nevjerojatni, posebno mi se svidjelo kako je baratao kamerom za vrijeme akcijskih sekvenci", napisao je jedan obožavatelj na Redditu. 

"Nakon Upgradea i The Invisible Mana gledat ću sve što ovaj čovjek odluči snimiti", dodao je drugi.

"Odlično. Oduvijek obožavam filmove o vukodlacima. Gledam ovo odmah prvog dana", dodao je treći.

"Leigh Whannell je redatelj, a Christopher Abbott glavni glumac? Da, dolazim na premijeru", napisao je četvrti.

Horor Wolf Man dolazi u kina 17. siječnja 2025. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.