Najbolja Netflixova serija svih vremena ima više od 252 milijuna sati gledanja

Screenshot: Youtube

Tijekom proteklog desetljeća neke serije na Netflixu skupile su milijune sati gledanja. Donosimo popis deset najvećih uspješnica tog streaming servisa.

Wednesday, 1. sezona

Komična horor-serija o pametnoj i sarkastičnoj Wednesday Addams skupila je 252 milijuna i 100 tisuća sati gledanja.

Stranger Things, 4. sezona

Serija o nadnaravnim silama, tajnim pokusima i jednoj čudnoj djevojci u malom gradu na Srednjem zapadu 1980-ih ima 140 milijuna i 700 tisuća sati gledanja.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Priča o jednom od najozloglašenijih serijskih ubojica u Sjedinjenim Državama ima 115 milijuna i 600 tisuća sati gledanja.

 

Bridgerton, 1. sezona

Prva sezona serije Bridgerton, temeljena na prvoj knjizi Julije Quinn, naslova The Duke and I, usredotočila se na složenu romansu između najstarije kćeri obitelji Bridgerton, Daphne, i vojvode od Hastingsa, Simona Bassetta. Ima 113 milijuna i 300 tisuća sati gledanja.

The Queen's Gambit

Smještena u doba Hladnog rata, serija govori o Beth Harmon koja pokušava postati najboljom šahisticom na svijetu. Ima 112 milijuna i 800 tisuća sati gledanja.

 

The Night Agent, 1. sezona

Temeljen na romanu Matthewa Quirka, The Night Agent je sofisticirani akcijski triler fokusiran na FBI agenta koji radi u podrumu Bijele kuće, upravljajući telefonom koji nikada ne zvoni. Serija ima 98 milijuna i 200 tisuća sati gledanja.

 

Fool Me Once

Nakon što je njezin muž brutalno ubijen, Maya na nadzornoj kameri uočava nekoga tko bi trebao biti mrtav. Ova serija Harlana Cobena ima 98 milijuna i 200 tisuća sati gledanja.

 

Stranger Things, 3. sezona

Treća sezona uspješne serije dobila je pozitivne kritike zbog vizualnih elemenata, humora i izvedbe, no neki su kritizirali njezine pretjerane reference na pop kulturu. Ima 94 milijuna i 800 tisuća sati gledanja.

Bridgerton, 2. sezona

Druga sezona serije Bridgerton nastavlja priču o osmero blisko povezane braće i sestara iz moćne obitelji Bridgerton koji pokušavaju pronaći ljubav. Ova sezona ima 93 milijuna i 800 tisuća sati gledanja.

 

The Witcher, 1. sezona

Vještac Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se da pronađe svoje mjesto u svijetu u kojem se ljudi često pokažu zločestijima od zvijeri. Serija ima 83 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.