Najgledaniji film na Netflixu trebao je imati drugog glavnog glumca

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

REBEL Ridge, trenutno najgledaniji film na Netflixu, skoro je imao drugog glavnog glumca. Kako piše Unilad, glavni izbor za ulogu bivšeg marinca Terryja Richmonda bio je John Boyega, zvijezda serijala Ratovi zvijezda.

Boyega se pridružio glumačkoj postavi Rebel Ridgea 2021. godine, ali napustio je filmski set nakon što je snimljeno pola filma. Izvori su za The Hollywood Reporter otkrili da se glumac nije ni javio filmskoj ekipi, već je jedan dan samo nestao iz hotelske sobe.

Internetom su počele kružiti priče da je glumac odustao od filma jer je bio nezadovoljan scenarijem i hotelskim smještajem. No, Boyega je opovrgnuo te glasine.

Snimanje filma zaustavljeno je na godinu dana, a Boyegin agent otkrio je da je glumac morao napustiti set zbog obiteljskih razloga u koje nije htio ulaziti.

 

Nakon Boyeginog odlaska pronađen je novi glavni glumac

Nedugo nakon Boyeginog odlaska, redatelj Jeremy Saulnier dao je glavnu ulogu engleskom glumcu Aaronu Pierreu. U nedavnom intervjuu za Vulture, redatelj je rekao da ne zamjera Boyegi što je napustio njegov film.

"Kada je John napustio produkciju, to je bilo neizbježno i iz poštovanja prema svima uključenima. Ne smijem ulaziti u detalje oko te situacije", izjavio je Saulnier. "No, svi će se složiti da je to bila prava odluka. To se moralo dogoditi i ja sam bio spreman riskirati cijeli film sve dok nisam pronašao savršenog Terryja Richmonda."

Buduću zvijezdu filma upoznao je nekoliko tjedana nakon Boyeginog odlaska.

"Potraga je bila nevjerojatno kratka jer sam u roku od nekoliko tjedana dogovorio Zoom sastanak s Aaronom Pierreom u Louisiani, a u manje od dvije minute znao sam da je on savršen izbor", prisjetio se redatelj.

"Odlučili smo dati priliku Aaronu, a Netflix nas je podržao u tome. Bilo tko, tko je pogledao ovaj film, složit će se da je Rebel Ridge nezamisliv bez Aarona Pierrea", dodao je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.