Nakon 10 sezona završava jedna od najpopularnijih serija na Netflixu

Screenshot: Youtube

POPULARNA serija Crna lista (The Blacklist) završit će s 10. sezonom, objavili su iz televizijske kuće NBC.

"Ne događa se često da serija tako duboko odjekne kod publike i da se emitira čak 10 sezona, ali Crna lista pokazala se savršenom kombinacijom vrlo talentiranih producenata, zvjezdanog pisca, izvrsne glumačke postave i ekipe. Veliko hvala našim partnerima u Sonyju, svima iz prošlog desetljeća koji su ovu seriju učinili sastavnim dijelom NBC-jeve legendarne povijesti i, naravno, posebna pohvala Jamesu Spaderu, čija izvedba ostaje ništa manje nego spektakularna", rekla je u izjavi Lisa Katz, predsjednica skriptiranog sadržaja u NBC-ju.

Nagađanja da se serija bliži kraju vrte se već nekoliko godina, osobito otkako su Spaderova izvorna glavna suradnica Megan Boone te kreator i jedan od izvršnih producenata Jon Bokenkamp napustili Crnu listu na kraju osme sezone.

Međutim, serija se nastavila s još jednom uspješnom sezonom nakon toga, a nastavila je i s 10. sezonom koja će s prikazivanjem početi u veljači 2023. godine. Ova serija je također jedan od najpopularnijih naslova na Netflixu, prema Nielsenovim podacima.

Bivši pripadnici Crne liste ujedinit će se protiv Reddingtona

"Zahvaljujemo našim divnim partnerima u NBC-ju za izvanrednih 10 sezona Crne liste, serije koja je svijetu predstavila Raymonda Reddingtona, kojeg je sjajno glumio James Spader", rekao je supredsjednik Sony Pictures Television Studiosa Jason Clodfelter.

"James je predvodio višestruko talentiranu i raznoliku glumačku postavu koja je uključivala i legendarne gostujuće zvijezde i stotine epizoda Crne liste zbog kojih smo svi navijali za ovog antijunaka. Nepredvidivi zapleti proizveli su seriju koja je služila za zabavu publike diljem svijeta i, dok ulazimo u posljednju sezonu, jedva čekamo da publika vidi kako će se Raymond Reddington posljednji put nakloniti", dodao je.

Posljednja sezona Crne liste prikazat će kako se Reddingtonova uloga doušnika FBI-a suočava s razotkrivanjem. Bivši pripadnici Crne liste ujedinit će se protiv njega u svojoj smrtonosnoj želji za osvetom - testirajući Reda i FBI-evu radnu skupinu kao nikada prije. Uz Spadera, u posljednjoj sezoni Crne liste glume i Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee i Harry Lennix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.