Nakon 14 godina izašao je trailer za Megamind 2, svi komentiraju istu stvar

Screenshot: Youtube

IZAŠAO je trailer za animirani film Megamind 2, pod nazivom Megamind vs. The Doom Syndicate. Prvi film izašao je još prije 14 godina, a nastavak priče publika će moći gledati već početkom idućeg mjeseca.

Radnja drugog dijela prati Megaminda u borbi protiv svog tima bivših zlikovaca pod nazivom The Doom Syndicate. Megamind mora okupiti svoje prijatelje kako bi spriječio zlu ekipu da Metro City lansira na Mjesec.

Film je ovoga puta nastao u režiji Erica Fogela, a kao scenaristi su se vratili Alan Schoolcraft i Brent Simons, koji su napisali i radnju prvog filma. Osim u režiji, prisutna je promjena i u glumačkoj postavi. U originalu je Megamindu glas dao Will Ferrell, a u drugom filmu mu ga daje Keith Ferguson. Moći će se pogledati na Peacocku od 1. ožujka.

 

Nakon što je objavljen trailer mnogi su u komentarima istaknuli istu stvar - očitu razliku u kvaliteti produkcije u odnosu na original iz 2010. godine.

"Kako je moguće da je kvaliteta animacije postala gora? Prošlo je 14 godina", "14 godina tehnološkog napretka, a ovo izgleda puno gore od originala", "Kvaliteta ove animacije izgleda deset godina starije od prvog filma", "Ova priča nema nikakvog smisla. Kako je moguće da Megamind ima prijatelje kad je pola života proveo u zatvoru", "Ovaj trailer me podsjeća na doba kad smo gledali crtiće na DVD-u", "Ovaj nastavak nema smisla, Megamind je doslovce sam rekao u prvom filmu da mu je Minion jedini prijatelj", neki su od komentara na film.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.