Napeto remek-djelo: Stigle su prve reakcije na Shyamalanov novi triler

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

NOVI triler hvaljenog redatelja M. Nighta Shyamalana, Zamka (Trap), mogao bi biti hit kada dođe u kina, sudeći po reakcijama kritičara. Filmski kritičari koji su nedavno bili na testnoj projekciji filma, ne prestaju ga hvaliti putem društvenih mreža.

Shyamalan je režirao, napisao i producirao psihološki triler u kojem glume Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamala, Hayley Mills, Alison Pill, Marnie McPhail, Vanessa Smythe i Kid Cudi.

Film prati serijskog ubojicu Coopera, koji sa svojom kćeri odlazi na koncert njezine najdraže pop zvijezde. No Coopera tamo dočeka iznenađenje - detektivi su pripremili zamku kojom planiraju uhvatiti traženog serijskog ubojicu.

 

Prve reakcije su pozitivne

Kako navodi Screen Rant, kritičari koji su imali priliku pogledati film, svoje su pohvale podijelili putem X-a. Mnogi od njih pišu da je Zamka Shyamalanov najbolji film u posljednjih nekoliko godina.

"Napeto remek-djelo!!! Josh Harnett zaslužuje Oscara za svoju izvedbu. Scenarij i filmska fotografija su na vrhunskoj razini", napisao je na X-u @theatomreview. "Zamka nije samo još jedan horor u nizu, to je najbolji film M. Nighta Shyamalana. Završetak je prikladan."

"Ako usporedimo filmove M. Nighta Shyamalana s pjesmama Nine Inch Nailsa, Zamka je Somewhat Damaged. To je očito kompliment. Iako je tempo malo prespor, to je njegovo najbolje režirano djelo otkako je snimio Zaselak (The Village)", napisao je Nick Newman s portala The Film Stage.

"Zamka je zabavan triler kojim se M. Night Shyamalan vraća u igru. Kombinirajući tonove filmskog serijala Halloween i videoigara Hitman, Zamka pažljivo spaja te elemente kako bi kreirala tu prijeteću atmosferu", piše The Hollywood Handle.

Psihološki triler Zamka u kina dolazi 8. kolovoza.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.