Netflix je objavio teaser za drugu sezonu popularne antologijske serije

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio teaser za nadolazeću kriminalističku seriju Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

Riječ je o drugoj sezoni antologijske serije Monster, koju su kreirali Ryan Murphy i Ian Brennan. Prva sezona, u kojoj je Evan Peters glumio serijskog ubojicu Jeffreyja Dahmera, bila je kontroverzna jer obitelji Dahmerovih žrtava nisu dale svoju dozvolu za snimanje serije i oštro su je kritizirale.

Unatoč podijeljenim kritikama, serija je postala jedna od najpopularnijih na Netflixu i u prvih 60 dana skupila je više od milijardu sati gledanja, a Peters je za svoju izvedbu osvojio Zlatni globus.

O čemu se radi u drugoj sezoni?

Druga sezona pratit će braću Lylea i Erika Menendeza, koji su u kolovozu 1989. godine usmrtili svoje roditelje, oca Josea i majku Kitty. Nakon što je policija došla u njihov dom, Lyle i Erik su rekli da su bili u kinu i gledali Batmana za vrijeme ubojstva njihovih roditelja.

Prvih par mjeseci nakon ubojstva proveli su na slobodi. No postali su glavni osumnjičenici nakon što su detektivi primijetili da troše nasljedstvo svojih roditelja na skupocjene stvari i luksuzna putovanja.

Lyle i Erik su nakon istrage priznali svoj zločin, no rekli su da su ubojstvo počinili jer su ih roditelji godinama zlostavljali. Otac ih je seksualno zlostavljao otkad su bili djeca, dok ih je majka zlostavljala psihički i fizički.

 

Glumačku postavu Netflixove serije čine Nicholas Chavez kao Lyle Menendez, Cooper Koch kao Erik Menendez, Javier Bardem kao Jose Menendez i Chloë Sevigny kao Kitty Menendez.

U sporednim ulogama pojavljuju se Nathan Lane, Ari Graynor, Dallas Roberts, Leslie Grossman, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall i Jeff Perry.

Serija će biti dostupna na Netflixu od 19. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.