Netflix najavio drugu sezonu serije koja je tjednima bila na popisu najgledanijih

Screenshot: Youtube/Netflix

Iz Netflixa su službeno objavili da će se snimati druga sezona znanstvenofantastične serije Supacell, koju je kreirao britanski glazbenik, scenarist i redatelj Andrew Onwubolu, poznatiji kao Rapman. Vijest o potvrdi snimanja nastavka iz Netflixa podijelili su na društvenim mrežama putem videozapisa u kojem članovi glumačke postave najavljuju drugu sezonu serije.

Iako trenutačno nije poznato kada kreće snimanje serije ni kada je planirana premijera, kreator Rapman je otkrio neke detalje koje će obožavatelji gledati u drugoj sezoni.

"Prva sezona Supacell je moja Batman Begins. To je prednastavak onoga što će oni postati. U drugoj sezoni stvarno vidite što postaju. Ta budućnost koju ste vidjeli na kraju pilot-epizode u Londonu, ta budućnost više ne postoji. Sve su promijenili. Bit će zanimljivo kad uđemo u prostoriju sa scenaristima", komentirao je Rapman, stoji na službenoj stranici Netflixa uz najavu. 

Prva sezona se šest tjedana nalazila na popisu top 10 najgledanijih serija

Nakon premijere na Netflixu, serija je ubrzo postala veliki hit te su je gledali milijuni pretplatnika Netflixa diljem svijeta. Nekoliko dana nakon premijere postala je najgledanija serija, uključujući i u Hrvatskoj, sve do dolaska novih serija. Ukupno se šest tjedana nalazila na popisu deset najgledanijih serija na Netflixu.

U slučaju da niste pogledali seriju, radnja prati pet stanovnika južnog Londona koji imaju posebne moći. Iako svaki od njih ima osobne probleme, moraju udružiti snage kako bi uz pomoć svojih superherojskih moći uspjeli zaustaviti strašnu tragediju.

Budući da Michael može vidjeti djeliće budućnosti, mora udružiti ostale pojedince sa superherojskim moćima kako bi zaustavio strašnu tragediju. Svi likovi istodobno se bore s egzistencijalnom krizom zbog svojih novih moći. Prva sezona ima šest epizoda, a sve su dostupne za gledanje na Netflixu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.