Netflix objavio još jedan teaser za popularnu seriju: "Hoćete li se igrati sa mnom?"

Screenshot: Facebook/Netflix

26. prosinca izlazi druga sezona korejske serije Squid Game, a Netflix je objavio još jednu najavu u kojoj se nudi pozivnica za smrtonosnu igru koja pobjedniku donosi ogromnu novčanu nagradu.

"Gospodine, hoćete li se igrati sa mnom?" pita muškarac s dvije pozivnice u ruci.

Squid Game: Season 2 | Invitation | Netflix

You're Invited. Squid Game Season 2 arrives December 26.

Objavljuje Netflix u Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Dugo iščekivani nastavak jedne od najuvrnutijih serija o preživljavanju prati grupu od 456 natjecatelja koji sudjeluju u nizu izazova kako bi zaradili ogromnu financijsku nagradu, ali ulozi su smrtonosni.

"Tri godine nakon pobjede u Squid Gameu, igrač 456 ostaje odlučan pronaći ljude koji stoje iza igre i stati na kraj njihovom opakom sportu. Igrač 456 svoje osvojeno bogatstvo koristi za financiranje svoje potrage, a kada njegovi napori konačno urode plodom, put prema rušenju organizacije pokazuje se smrtonosnijim nego što je zamišljao. Kako bi ih zauvijek zaustavio, mora ponovno ući u igru", piše u sinopsisu.

Nova najava skupila je 179 tisuća pregleda na Facebooku, a gledatelji su komentirali kako "ne mogu dočekati početak emitiranja druge sezone".

"Predugo čekamo", "Konačno", "Odbrojavanje može početi", neki su od komentara.

S Lee Jung-jaeom, Park Hae-sooom i Ho-yeon Jungom u glavnim ulogama, prva sezona Squid Gamea ušla je u povijest na Netflixu 2021. godine. Postala je najgledanija serija u 94 zemlje. Prva sezona dobila je 14 nominacija za nagradu Emmy, a Lee je postao prvi azijski glumac koji je osvojio Emmy za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji za ulogu koja nije na engleskom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.