Netflix objavio trailer za drugi dio 4. sezone svoje trenutno najgledanije serije

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio trailer za drugi dio četvrte sezone svoje trenutno najgledanije serije Emily in Paris. Ova popularna serija, koja prati život Amerikanke Emily Cooper (Lily Collins) koja se zbog posla seli u Pariz, gdje joj se u potpunosti mijenja život, nastavlja se nakon prvog dijela nove sezone, koji se na Netflixu prikazuje od 15. kolovoza.

U traileru za novu sezonu upoznajemo nekoliko novih likova koji bi mogli promijeniti tijek priče i uzburkati vezu između Emily i Gabriela (Lucas Bravo), kao i promijeniti lokaciju. Dobar dio radnje četvrte sezone snimljen je u Rimu, a na samom kraju trailera riječ "Pariz" iz naziva serije je prekrižena i dodana je riječ "Rim".

 

Mnoge obožavatelje serije, koji su gotovo odmah nakon premijere pogledali prvih pet epizoda, oduševio je jedan dio trailera, točnije kraj u kojem Mandy (Ashley Park), Emilyna prijateljica i cimerica, zafrkava Emily i sprda se s njezinim odlukama u ljubavnom životu. Šali se da je Emily od dolaska u Pariz bila s Francuzom, Britancem, a sada i Talijanom. 

Obožavatelji jedva čekaju da drugi dio sezone stigne na Netflix te se nadaju da podjela sezone neće biti odobrena i za petu sezonu. Drugi dio četvrte sezone premijerno će se prikazati na Netflixu 12. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.