Netflix objavio trailer za seriju Ripley, ljudi pišu: "Ovo izgleda kao remek-djelo"

Screenshot: Youtube

NETFLIX je objavio novi trailer za psihološku miniseriju Ripley, čija je premijera zakazana za 4. travnja 2024. godine. Serija se temelji na serijalu knjiga o Tomu Ripleyju, spisateljice Patricije Highsmith. 

Ulogu Toma Ripleyja utjelovio je irski glumac Andrew Scott, poznat gledateljima po ulogama u Fleabag, Sherlock, 1917., All of Us Strangers, Band of Brothers, His Dark Materials i drugim projektima.

Kako prenosi Deadline, radnja miniserije prati prevaranta Ripleyja u New Yorku u ranim 1960-im godinama. Jedan bogataš ga unajmljuje da otputuje u Italiju i uvjeri njegovog sina da se vrati kući. Ripleyjevo prihvaćanje posla prvi je korak u komplicirani život pun prevara, krađe i ubojstava, a objavljeni trailer pokazuje koliko je daleko Ripley spreman ići kako bi obavio posao.

 

Miniserija će imati osam epizoda i bit će prikazana u crno-bijelom formatu. Osim Andrewa Scotta, u njoj se pojavljuju Dakota Fanning kao Marge Sherwood i Johnny Flynn kao Dickie Greenleaf. Uz njih, u seriji glume i Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy i John Malkovich.

Nakon što je objavljen novi trailer, gledatelji koji ne mogu dočekati premijeru javili su se u komentarima. 

"Kinematografija izgleda nevjerojatno!", "Napokon nešto vrijedno ponovne pretplate. Već dugo nisu napravili dobru miniseriju", "Ovo izgleda kao remek-djelo!", "Jedva čekam da ovo dođe na Netflix", "Andrew Scott je savršen odabir za ovu ulogu", "Napokon nešto vrijedno gledanja", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.