Netflix radi na adaptaciji knjige popularne autorice za mlade. Poznati glavni glumci

Foto: Profimedia

NETFLIX je dio svojih korisnika oduševio vijestima o tome tko će glumiti glavne likove u adaptaciji knjige People We Meet On Vacation, autorice Emily Henry. U prvoj od ukupno pet dogovorenih adaptacija knjiga ove autorice, poznato je da će glavne likove, Poppy i Alexa, glumiti poznate zvijezde. 

Poppy će u filmu utjeloviti Emily Bader, zvijezdu Amazonove hit-serije My Lady Jane, a Alexa će glumiti Tom Blyth, mnogima najpoznatiji po ulozi u filmu Igre gladi: Balada pjevica i zmija, prednastavku popularne filmske franšize Igre gladi. 

Kako prenosi Variety, režiju potpisuje Brett Haley, a producenti filma su Marty Bowen, Wyck Godfrey i Isaac Klausner, dok je Laura Quicksilver izvršna producentica. Film će nastati u suradnji Netflixa i 3000 Pictures. Vijesti o glumačkoj postavi podijelili su iz Netflixa na službenom TikTok profilu, na kojem je redatelj glumcima otkrio da su dobili glavne uloge.

@netflix Watch Emily Bader find out she will be starring opposite Tom Blyth in director Brett Haley’s feature adaptation of Emily Henry’s best-selling novel, People We Meet on Vacation! #booktok #peoplewemeetonvacation #emilyhenry #emilyhenrybooks #netflix ♬ original sound - Netflix

Radnja romana People We Meet On Vacation prati slobodoumnu Poppy i Alexa koji voli živjeti u rutini. Alex i Poppy su najbolji prijatelji već deset godina, a iako žive u različitim gradovima, svako ljeto provode zajedno. Međutim, njihovo prijateljstvo dolazi u iskušenje kada počnu preispitivati ono što je svima drugima očito - da su savršeni jedno za drugo.

Roman je objavljen 2021. godine i ubrzo je postao hit među čitateljima. Kako prenosi Variety, roman je debitirao na prvom mjestu liste bestsellera New York Timesa i proveo više od godinu dana na toj listi. Prodan je u više od dva milijuna primjeraka u Americi, a Emily Henry je za roman osvojila i Goodreads Choice Awards nagradu za romantičnu knjigu. 

Osim ove, snimat će se još četiri adaptacije njezinih romana: Beach Read, Book Lovers, Happy Place i Funny Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.