Netflix službeno predstavio glavnu glumicu za četvrtu sezonu Bridgertona

Screenshot: Facebook

IZ NETFLIXA su na društvenim mrežama objavili prvi kratki videozapis nove glavne glumice četvrte sezone popularne serije Bridgerton. Kako je i službeno potvrđeno krajem srpnja, glavni muški lik čiju će ljubavnu priču gledatelji pratiti na malim ekranima bit će Benedict Bridgerton, kojeg u seriji glumi Luke Thompson. Uz njega će glavnu žensku ulogu imati Yerin Ha, koja će utjeloviti Sophie Beckett.

U kratkom videozapisu koji su objavili na službenom TikTok profilu, Ha je prvi put predstavljena kao Sophie, a u opisu objave napisali su: "Dragi nježni čitatelju, budući da su pripreme za sljedeću sezonu gotovo u tijeku, želimo toplu dobrodošlicu najnovijem članu društva... Predstavljamo Yerin Ha kao Sophie u četvrtoj sezoni Bridgertona!"

Kako je poznato obožavateljima serije, svaki lik u sezoni ima određenu boju koju najviše nosi. Čini se da će za Sophie to biti ljubičasta, ako je suditi prema kadru u kojem Ha prolazi po odjeći, a većina odjevnih predmeta je upravo ljubičaste boje. 

@bridgertonnetflix Dearest Gentle Reader, as preparations for the next social season are almost underway, we request a warm welcome to the newest member of the Ton….Presenting Yerin Ha as Sophie in Bridgerton Season 4! #bridgerton ♬ original sound - Bridgerton

Iako obožavatelji novu sezonu romantične serije neće gledati sve do 2026. godine, zasad je otkriven i službeni sinopsis nove sezone koji glasi: "Četvrta sezona serije Bridgerton usredotočit će se na Benedicta, boema i drugog sina. Iako su njegov stariji i mlađi brat sretno oženjeni, Benedict se ne želi skrasiti - sve dok ne upozna fascinantnu 'damu u srebrnom' na balu pod maskama koji je organizirala njegova majka."

Netflixova popularna serija temelji se na knjigama američke spisateljice Julije Quinn. Priča o Benedictu je treća u serijalu i zove se Džentlmenska ponuda. Quinn je ukupno napisala osam romana, a svaki se odnosi na ljubavnu priču o jednom djetetu iz obitelji Bridgerton.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.