Netflix ukinuo seriju koja je imala 92% na RT-u, obožavatelji su ogorčeni

Screenshot: YouTube/Netflix

STREAMING gigant Netflix ukinuo je popularnu detektivsku horor seriju Dead Boy Detectives nakon samo jedne sezone unatoč odličnim reakcijama kritičara i gledatelja. Imala je premijeru u travnju ove godine.

Serija Dead Boy Detectives temelji se na stripovskim junacima koje su kreirali Neil Gaiman i Matt Wagner. Smještena je u isti svemir kao Netflixova hit-serija The Sandman, koja je također adaptacija Gaimanovog djela.

Vijest o ukidanju serije naišla je na neodobravanje obožavatelja, koji su svoje reakcije podijelili preko društvenih mreža.

"Netflix je ukinuo Dead Boy Detectives. Dosta mi je više Netflixa", "Ukinuli su Dead Boy Detectives, stvarno mrzim život", "Šalite se? Serija Dead Boy Detectives ukinuta je nakon jedne sezone. Iskreno sam ljut", "Ljuta sam na Netflix jer se uspijevaju izvući unatoč svim tim ukidanjima. Stvari se stvarno moraju promijeniti. Više ne mogu ni uživati u njihovim serijama", samo su neki od komentara na X-u.

O čemu se radi u seriji?

Dead Boy Detectives prati dva tinejdžera koja su umrla, ali su odbila ići u zagrobni život. Edward Payne (George Rexstrew) umro je 1916. godine, nakon što su njegovi vršnjaci slučajno prizvali demona koji ga je odvukao u pakao, a Charles Rowland (Jayden Revri) umro je 1989., nakon što je pokušao pomoći dječaku kojega su zlostavljali vršnjaci. Edward i Charles uz pomoć svojih prijatelja rješavaju slučajeve koji su vezani uz nadnaravne pojave.

Uz Rexstrewa i Revrija u seriji se pojavljuju Kassius Nelson, Briana Cuoco, Ruth Connell, Yuyu Kitamura i Jenn Lyon. Izvršni producenti su Steve Yockey, koji je radio na HBO-ovoj seriji The Flight Attendant, i Beth Schwartz, koja je radila na serijalu Arrow i Sweet Tooth.

Dead Boy Detectives je jedna od rijetkih Netflixovih serija koje su istovremeno oduševile kritičare i publiku. Ima 92 posto od kritičara na Rotten Tomatoesu i 90 posto od publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.