Netflixova nova serija šokirala je gledatelje, obožavatelji pišu: Ovo je ludilo

Screenshot: YouTube/Netflix

BRAZILSKA serija Desperate Lies, koju je kreirala Angela Chaves, postala je hit na Netflixu. Prema podacima sa statističke stranice Flix Patrol, Desperate Lies trenutno je treća najgledanija serija na streaming platformi diljem svijeta, odmah iza serija Vikings: Valhalla i Supacell. U Hrvatskoj se zadnja tri dana nalazi na četvrtom mjestu.

Desperate Lies prati radnu terapeutkinju Lianu (Juliana Paes) koja želi napustiti svog muža Tomása (Vladimir Brichta) jer ju je prevario s prijateljicom. Kako bi zaboravila na njega, Liana odluči izaći s prijateljicom Deborom i njezinim bratom Oscarom (Felipe Abib). No, Oscar je drogira i siluje tijekom izlaska.

Nekoliko tjedana kasnije, Liana, koja je oduvijek htjela biti majka i borila se s neplodnošću, dozna da je trudna i nosi blizance. No, problemi nastaju kada otkrije da zbog rijetkog medicinskog fenomena blizanci imaju različite očeve - jedan je dijete njezinog muža, a drugi njezinog silovatelja.

 

Reakcije su uglavnom pozitivne, ali serija je naišla i na neke kritike

Brazilsku seriju dočekale su većinom pozitivne reakcije gledatelja, koji su svoje kritike podijelili putem društvenih mreža kao što su Facebook i X.

"Pronašla sam novu telenovelu na Netflixu, koja se zove Desperate Lies. Ovo je ludilo", napisala je jedna korisnica X-a, prenosi Dexerto.

"Ljudi, trebate pogledati Desperate Lies na Netflixu", dodala je druga.

"Svidjela mi se ova serija. Cijelo vrijeme sam vikala na TV", napisala je korisnica Facebooka.

No, jedna korisnica koju serija nije impresionirala napisala je: "Ovo je u redu. Svidjele su mi se prve dvije epizode, ali su mi dosadile sve te svađe. Toliko su disfunkcionalni da je to iritantno. Svađaju se u svakoj epizodi."

"Serija nije dobra. Cijelo vrijeme sam preskakala epizode jer se previše svađaju i lažu", dodala je druga.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.