Netflixova serija već tjedan dana ne silazi s vrha ljestvice gledanosti u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIXOVA tinejdžerska serija My Life With the Walter Boys imala je premijeru 7. prosinca, a nije joj trebalo dugo da postane jedan od najvećih hitova ovog mjeseca. 

Prema podacima analitičke stranice FlixPatrol, My Life with the Walter Boys trenutno je najgledanija serija na streaming platformi, a u Hrvatskoj već tjedan dana ne silazi sa samog vrha ljestvice gledanosti. Seriju je pregledalo više od 7.5 milijuna ljudi.

My Life with the Walter Boys je romantična serija bazirana na istoimenom romanu iz 2014. godine, koji je napisala Ali Novak, a koji je prvotno objavljen na Wattpadu.

Serija prati tinejdžericu Jackie Howard iz New Yorka, čija je cijela obitelj poginula u tragičnoj nesreći. Jackie se mora preseliti u ruralni Colorado, gdje živi Katherine Walter, najbolja prijateljica njezine majke.

Katherine Walter ima devet sinova, a Jackie za oko zapnu dvojica - Cole, lokalni zločesti dečko i bivša nogometna zvijezda, te Alex, dobroćudni štreber. Serija prikazuje dinamiku njihovog odnosa te Jackiejine pokušaje da se nosi s teškom tragedijom.

Mišljenja su podijeljena

Serija je naišla na podijeljena mišljenja kritičara i publike. Kritičari nisu bili impresionirani te su seriju ocijenili s 43% na Rotten Tomatoesu. "Nažalost, neoriginalne priče, ogromna glumačka ekipa i zbunjujuće odluke odraslih i tinejdžera čine ovu seriju osrednjom", napisala je Aramide Tinubu za časopis Variety.

Ipak, prosječni gledatelji su oduševljeni serijom i dali su joj ocjenu od 75%. "Prošlo je dosta vremena otkako sam pogledala ovako dobru tinejdžersku romantičnu seriju", "My Life with the Walter Boys je odlična serija", "Uživala sam u ovome", samo su neki komentari gledatelja.

Glavne uloge u seriji igraju Nikki Rodriguez, Noah LaLonde i Ashby Gentry. Uz njih se pojavljuju Marc Blucas, Alisha Newton i Sarah Rafferty.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.