Netflixovi najveći filmovi i serije koji će se gledati 2024.

Screenshot: YouTube

Ljubitelji filma vesele se novoj godini jer to znači da će na male ekrane doći puno novih filmova i serija. U 2024. godini korisnici Netflixa bit će počašćeni nizom dobrih naslova. Popisali smo devet najvećih filmova i TV serija na koje biste trebali obratiti pažnju.

Good Grief

Daniel Levy režirao je i producirao američku dramsku komediju Good Grief. Radnja prati Marca (Daniel Levy), čiji suprug Oliver (Luke Evans) iznenada umire. Dok se nosi s tugom, Marc odlazi u Pariz sa svojim prijateljima Sophie (Ruth Negga) i Thomasom (Himesh Patel) na vikend-odmor. Međutim, kako se tajne otkrivaju, trio će se suočiti s nekim teškim istinama.

 

Good Grief bi trebao stići na Netflix 5. siječnja 2024.

Lift

Nova akcijska komedija Kevina Harta Lift prati međunarodnu pljačkašku ekipu koja je unovačena da spriječi teroristički napad. U režiji F. Garyja Graya i Daniela Kunke Lift će izaći na Netflixu 12. siječnja 2024.

The Kitchen

Nova znanstveno-fantastična drama The Kitchen izazvala je veliko zanimanje kod publike. Film u korežiji Daniela Kaluuye i Kibwea Tavaresa prati borbu radničke klase protiv brutalne diktature vladajućih bogataša, koji su eliminirali socijalno ugrožene iz grada i protjerali ih u takozvanu Kuhinju, gdje sada žive.

 

Glavnu ulogu Izija, koji želi pobjeći s ovog represivnog mjesta, tumači britanski glumac i reper Kane Robinson. Jedaiah Bannerman, pak, glumi njegovog sina Benjija, kojeg ranije nije poznavao i kojeg uzima pod svoje okrilje.

Griselda

Sofia Vergara gotovo je neprepoznatljiva u ulozi Griselde Blanco, kolumbijske krijumčarke drogom koju su mnogi prozvali "kraljicom kokaina". Blanco je bila poznata po trgovini kokainom na području New Yorka i Miamija, a oni koji su imali priliku surađivati s njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Escobara. Serija će prikazati njen život i uspon u svijetu kriminalnog podzemlja. 

 

Griselda stiže na Netflix 25. siječnja 2024.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender izlazi 22. veljače 2024. godine. Serija će imati 10 epizoda. Priča se vrti oko Aanga, člana naroda Zraka, koji se sa svojim prijateljima upušta u avanturu kako bi ispunio zadatak i postao novi Avatar.

Na tom putu shvatit će posljedice rata koji je počeo napadom naroda Vatre na svijet, koji je tada živio u skladu i harmoniji. Avatar će morati uspostaviti mir za sva četiri naroda: Vatru, Zrak, Vodu i Zemlju.

 

Bridgerton (3. sezona)

Prvi dio treće sezone popularne viktorijanske serije Bridgerton bit će prikazan 16. svibnja 2024. godine, a drugi dio 13. lipnja 2024. Treća sezona ukupno će imati osam epizoda, koje će pratiti romansu između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).

 

The Gentleman

Film Guya Ritchieja iz 2020. The Gentleman ove godine stiže u obliku serije na Netflix. Radnja će pratiti Eddieja Halsteada (Theo James), koji nakon očeve smrti nasljeđuje njegovo pozamašno imanje. Međutim, kada otkrije da je njegova zemlja dio carstva korova, prisiljen je potonuti ili plivati u mračnom kriminalnom podzemlju.

A Family Affair

Obožavatelji trilera The Paperboy iz 2012. bit će presretni kada budu čuli da Zac Efron i Nicole Kidman ponovno udružuju snage. Međutim, umjesto da istražuju ubojstvo, u novom filmu A Family Affair zaljubit će se jedno u drugo do ušiju.

U nadolazećoj romantičnoj komediji Efron će glumiti Chrisa Colea, veliku holivudsku filmsku zvijezdu. Kada se Cole spetlja s majkom svoje pomoćnice Zare (Joey King), stvari postaju malo komplicirane. Film je trebao izaći još u studenom, ali nakon odgode tek se čeka novi datum izlaska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.