Nove serije i filmovi stižu na Netflix u listopadu. Izdvojili smo najzanimljivije

Screenshot: YouTube

NETFLIX redovito izbacuje nove serije, filmove i dokumentarce te se uvijek može pronaći nešto za pogledati. No nekada je teško procijeniti što je vrijedno gledanja, a što je bolje zaobići. 

Koncentrirali smo se na pojedine nove naslove koji stižu u ovom mjesecu, čiji traileri ili glumačka postava obećavaju. 

OPREZ! Tekst može sadržavati spoilere

The Watcher

 

U četvrtak, 13.10., dolazi mini serija The Watcher (Motritelj) temeljena na istinitoj priči. Serija prati par koji se useljava u svoj dom iz snova, ali nije sve onako kako se na prvu čini. Ubrzo nakon useljenja shvate da ih netko promatra te im počnu stizati zastrašujuća pisma potpisana samo s Motritelj. 

U seriji glume Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge i Mia Farrow.

The Playlist

 

Isto u četvrtak, 13.10., na Netflix stiže švedska serija The Playlist, koja donosi priču o ranim danima Spotifya i tome kako je zauvijek poremetio glazbenu industriju. Po traileru se čini da je serija snimana u istom duhu kao i film The Social Network.

The School for Good and Evil

 

Film temeljen na istoimenim bestselerima Somana Chainanija prati najbolje prijateljice Sophie i Agathu, koje se nađu na suprotnim stranama nakon što završe u školi gdje se učenici obučavaju da bi održali ravnotežu između dobra i zla. 

Trailer prepun akcije obećava ono što je Chainani ranije nazvao "franšizom u stilu Harryja Pottera" za Netflix. Glumica Cate Blanchett je naratorica, a u filmu glume i Charlize Theron, Kerry Washington, Laurence Fishburne, Ben Kingsley, Rachel Bloom i Michelle Yeoh. 

Film stiže u srijedu 19.10. 

The Good Nurse

 

Novi projekt redatelja Mindhuntera Tobiasa Lindholma stiže 26.10. te u njemu glavne uloge imaju Jessica Chastain i Eddie Redmayne.

Radnja prati sumnjičavu medicinsku sestru koja nakon neobjašnjive smrti nekoliko pacijenata odluči riskirati vlastiti život kako bi razotkrila istinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.