Novi horor tek je izašao na Netflixu, a gledatelji već mole da ga se ukloni

Screenshot: YouTube

Obično, kada gledatelji mrze neki film, najviše što će napraviti jest predložiti drugima da ga ne gledaju. Međutim jedan film na Netflixu ostavio je neke gledatelje toliko "depresivnima" da u potpunosti traže da se ukloni s platforme. U LADbibleovoj Facebook grupi Netflix Bangers stotine ljudi izrazile su želju da se film ukloni. Horor koji je u pitanju zapravo je trenutačno broj jedan na platformi.

Riječ je o filmu The Deliverance, koji je izašao prošli vikend i od tada je na vrhu ljestvice najgledanijih na Netflixu. Jedan korisnik je u grupi Netflix Bangers napisao: "Prestanite preporučivati The Deliverance! To su dva sata vašeg života koje nikad nećete vratiti!"

Još jedna viralna objava u grupi pozvala je na njegovo uklanjanje s platforme, nazivajući ga "najmračnijim i najdepresivnijim filmom ikad".

Film prati obitelj iz Indiane koja otkriva čudne demonske pojave koje njih i njihovu zajednicu uvjeravaju da je kuća portal za pakao. Horor u režiji Leeja Danielsa temeljen je na istinitoj priči.

Dok su neki film nazvali zastrašujućim i emotivnim, drugi su ga potpuno iskritizirali.

 

U komentarima na objavu Netflix Bangers, u kojoj se obožavatelji pozivaju da prestanu preporučivati film, jedan je gledatelj rekao: "Slažem se! Znam da se temelji na stvarnim događajima, ali svi su govorili da je fantastičan. Pogledao sam ga i bio sam zbunjen i razočaran."

Drugi je komentirao: "Bio sam toliko uzbuđen da ga pogledam, ali nije mi se svidio."

Kritičari Rotten Tomatoesa ocijenili su film s 32 posto, a na IMDb-u ima ocjenu 5.1/10.

The Deliverance možete pogledati na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.