Objavljen je prvi trailer za posljednji film Clinta Eastwooda

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

NA YOUTUBEU je objavljen prvi trailer za nadolazeću dramu Juror #2, za koju se priča da je posljednji film u karijeri Clinta Eastwooda. Četverostruki oskarovac režirao je film prema scenariju Jonathana Abramsa.

Ispred kamera našli su se Nicholas Hoult, Toni Collette, J. K. Simmons, Kiefer Sutherland, Gabriel Basso, Chris Messina, Zoey Dutch, Cedric Yarbrough, Leslie Bibb, Amy Aquino i Francesca Eastwood.

Priča prati obiteljskog čovjeka Justina Kempa (Hoult) koji je pozvan da služi kao porotnik tijekom suđenja za ubojstvo te doznaje da je vjerojatno upleten u taj zločin.

 

Iz trailera doznajemo da se Kemp jedne večeri vraćao kući iz bara kada je autom naletio na nešto. Uvjeren da je udario jelena koji je u međuvremenu pobjegao, vratio se kući.

No, iste večeri dogodilo se ubojstvo žene za koje je optužen njezin dečko James Sythe (Basso). Njezino je tijelo pronađeno u blizini mjesta gdje je Kemp udario jelena. Godinu dana kasnije Kemp mora služiti kao porotnik tijekom suđenja Sytheu, koji je možda nevin.

Reakcije obožavatelja su pozitivne

Prema reakcijama obožavatelja koji su pogledali trailer, Juror #2 mogao bi biti Eastwoodov najbolji film u novije vrijeme. Posljednja dva filma na kojima je radio su Cry Macho iz 2021. godine i Richard Jewell iz 2019., koji nisu ostvarili velik uspjeh na kinoblagajnama.

"Ovo izgleda izvanredno. Eastwood ima talent za stvaranje napetosti u filmu. Definitivno gledam ovo", "Kakav trailer, odlično", "Jedva čekam gledati", "Clint Eastwood ima 94 godine, a i dalje radi dobre filmove", neki su od komentara na trailer.

Drama Juror #2 imat će premijeru 27. listopada na Filmskom festivalu Američkog filmskog instituta (AFI Fest), a u kina dolazi 1. studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.