Objavljen je trailer za novi film Michaela B. Jordana, uspoređuju ga s Bladeom

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

WARNER Bros. je objavio prvi trailer za nadolazeći horor Grešnici (Sinners), najnoviju suradnju renomiranog redatelja Ryana Cooglera i Michaela B. Jordana, zvijezde Creeda. Coogleru i Jordanu ovo je već peta suradnja, nakon filmova Fruitvale Station, Creed, Black Panther i Black Panther: Wakanda Forever.

Iako detalji radnje nisu poznati, još je u siječnju ove godine otkriveno da će Cooglerov novi film biti o vampirima, zbog čega ga gledatelji uspoređuju s popularnom franšizom Blade u kojoj je glumio Wesley Snipes.

 

Film Grešnici smješten je u 1930-e u Louisiani, a službeni sinopsis glasi: "U pokušaju da ostave svoje problematične živote iza sebe, braća blizanci (Jordan) vraćaju se u svoj rodni grad kako bi počeli ispočetka. No, ubrzo otkrivaju da ih tamo dočekuje još veće zlo."

Jordan igra glavnu ulogu u filmu, a uz njega se pojavljuju Hailee Steinfeld, Jack O'Connell, Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Omar Benson Miller, Delroy Lindo, Li Jun Li, Lola Kirke, Yao, Miles Caton, Peter Dreimanis, Christian Robinson i Jermaine Mctizic.

Film produciraju Ryan i Zinzi Coogler te Sev Ohanian. Filmsku glazbu sklada Ludwig Göransson, koji je radio na Cooglerovim filmovima Black Panther, Black Panther: Wakanda Forever i Fruitvale Station.

Evo što kažu obožavatelji

Sudeći prema reakcijama na trailer, horor Grešnici mogao bi biti veliki hit kada dođe u kina. Trailer je u jednom danu skupio skoro pet milijuna pregleda na YouTubeu, a popratile su ga i pozitivne reakcije na raznim društvenim mrežama.

"Bez uvrede Marvelovom filmskom svemiru, ali drago mi je što Coogler ponovno režira prave filmove. Ovo mi izgleda jako zanimljivo", napisao je jedan Redditor.

"Imam osjećaj da su ovo nedavno najavili. Snimili su ga brže nego što sam očekivao. Izgleda predobro", dodao je drugi.

"Ovo je nasljednik Bladea", napisao je treći, dok je četvrti dodao: "Htio bih gledati film o Bladeu u kojem glumi Michael B. Jordan, a režira ga Ryan Coogler."

"Bit ću prvi u redu kada se krene prikazivati", "Odličan trailer, jer ne znam što se događa, a svejedno izgleda dobro", "Podsjeća me na Lovecraft Country. Bit ću u prvom redu u kinu", neki su od komentara na X-u.

Grešnici dolazi u kina 3. ožujka 2025. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.