Objavljen je trailer za spinoff Ludih sedamdesetih, pogledajte kako izgledaju glumci

Foto: Netflix

GOTOVO četvrtinu stoljeća nakon premijere serije Lude sedamdesete, dugo očekivani trailer za njezin spinoff nazvan Lude devedesete konačno je stigao, a serija će se početi emitirati na Netflixu 19. siječnja 2023. godine.

Glumci originalne serije ponovo su se okupili u 10 epizoda. Radnja se se odvija u ljeto 1995. i prati Ericovu i Donninu kćer, Leiu Forman, koju glumi Callie Haverda, dok otkriva čudne dijelove Point Placea tijekom posjeta baki Kitty (Debra Jo Rupp) i djedu Redu (Kurtwood Smith).

Nova i stara lica u seriji

Rupp, koja sada ima 71 godinu i 79-godišnji Smith su zvijezde su originalnog izdanja koje će se sada naći i u novoj seriji. U novom traileru se vidi kako su Ericovi roditelji i dalje udobno smješteni u svom domu u Wisconsinu, koji je na odgovarajući način uređen prikladno za to vrijeme.

Topher Grace i Laura Prepon će ponoviti svoje uloge kao Eric i Donna, uz očekivana gostovanja zvijezda originalnog izdanja serije - Ashtona Kutchera, Mile Kunis i Wilmera Valderrame. Nova lica u seriji su Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi i Sam Morelos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.