Objavljen trailer za novi akcijski film sa Stalloneom. Ljudi: Ovaj čovjek ne staje

Screenshot: Youtube

LIONSGATE Movies objavio je trailer za akcijski triler Armor, redatelja Justina Routta, sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi. U ovom filmu Stallone se vraća akcijskom žanru i glumi glavnog negativca koji planira veliku pljačku.

Glavni likovi akcijskog trilera su otac i sin, James (Jason Patric) i Casey (Josh Wiggins), koji rade za zaštitarsku službu i prevoze pošiljku o kojoj ništa ne znaju. Napada ih iskusni tim pljačkaša na čelu sa Stalloneom, koji misli da će ovo biti još jedan jednostavan posao nakon svih koje su radili prije toga. Međutim pljačka blindiranog vozila ne prolazi jednostavno, a James i Casey ostaju zarobljeni sve dok ne otkriju vrijednost onoga što prevoze i odluče se udružiti kako bi nadmudrili i nadjačali napadače.

U filmu još glume Dash Mihok, Jason Patric, Laney Stiebing, Erin Ownbey, Jeff Chase i druge zvijezde. Scenarij su napisali Cory Todd Hughes i Adrian Speckert.

Gledatelji ističu da će film gledati samo zbog legendarnog glumca

Nakon što su iz Lionsgatea objavili trailer za film, on nije dobio pretjerano dobre komentare. Mnogi su izdvojili da već sada pretpostavljaju kako će film završiti, ali da će ga svejedno pogledati zbog Sylvestera Stallonea. 

"Vidim da piše Stallone, znači da gledam", "Već sad vidim da je film sranje, ali akcija sa Stalloneom se ne propušta", "Samo uzmite u obzir da Stallone ima 78 godina i još uvijek snima ovakve filmove", "Ovaj čovjek ne staje", "Mislim da, s obzirom na njegove godine i sve druge filmove koje je snimio, zaslužuje da pogledamo i ovaj film", neki su od komentara gledatelja ispod objavljenog trailera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.