Objavljen trailer za trećeg i posljednjeg Venoma. Gledatelji: "Konačno smo dočekali"

Screenshot: Youtube

IZ SONY Pictures Entertainmenta objavili su prvi službeni trailer za treći, ujedno i posljednji, film o antiheroju Venomu. Naziv trećeg filma glasi Venom: The Last Dance, a u njemu će gledatelji posljednji put gledati Toma Hardyja u ulozi Eddieja Brocka i Venoma.

U posljednjem filmu Eddie i Venom su traženi bjegunci prisiljeni bježati. Dok ih progone gotovo svi iz njihovih svjetova, ovaj dvojac je prisiljen na razornu odluku koja će odrediti sudbinu njihovog partnerstva, pa čak i njihovih života. Trailer za film objavljen je prije nekoliko sati, a već je pogledan više od dva milijuna puta. Ono što poznati akcijski duo čeka u posljednjem filmu pogledajte u nastavku.

 

Ovoga puta redateljica filma je Kelly Marcel, koja je na prva dva filma, Venom i Venom: Let There Be Carnage, sudjelovala kao scenaristica. Marcel je pisala scenarij i za ovaj film, ali u suradnji s Tomom Hardyjem, koji je radio i kao producent.

Od glumaca, u posljednjem filmu publika će u glavnoj ulozi opet gledati Toma Hardyja. Pridružuju mu se Juno Temple, Stephen Graham, Chiwetel Ejiofor, Clark Backo, Ivo Nandi, Peggy Lu i Otis Winston.

Gledatelji jedva čekaju da film stigne u kina

Nakon što su iz Sonyja objavili trailer za film, na društvenim mrežama javljaju se obožavatelji koji ne mogu dočekati vidjeti završni film ove popularne trilogije. Međutim, neki su se u komentarima odlučili i našaliti s obzirom na to da je premijera filma bila pomaknuta na novi datum. 

"Stvarno ćemo vidjeti Venom trilogiju. Ne mogu vjerovati da sam dočekao ovaj dan", "Ovaj trailer mi je izmamio osmijeh na lice", "Kakvi zabavni filmovi, drago mi je što su ih napravili", "Konačno smo dočekali trailer za film", "Ovo se čekalo mjesecima, srećom pa smo već na polovici godine i brzo ćemo ga gledati u kinima", neki su od komentara na objavljeni trailer.

Venom: The Last Dance u kina stiže u listopadu ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.