Objavljen trailer za trećeg Sonica, fanovi oduševljeni: "Već izgleda vrhunski"

Screenshot: Youtube

PARAMOUNT Pictures objavio je trailer za film Sonic the Hedgehog 3, koji je i treći put režirao Jeff Fowler. Trailer je u jednom danu pogledan više od šest milijuna puta, a mnogima se svidjelo kad su čuli tko daje glas najnovijem liku u filmu. 

U drugom nastavku priče Sonic se ponovno ujedinjuje s Knucklesom (Idris Elba) i Tailsom (Colleen O'Shaughnessey) kako bi se sukobio sa svojim najvećim i najpoznatijim protivnikom - Shadowom, kojem je glas u filmu dao Keanu Reeves. Scenarij za film napisali su Pat Casey, Josh Miller i John Whittington.

U filmu se još pojavljuju Tika Sumpter, Tom Butler, James Marsden, Alyla Browne, Jim Carrey, Lee Majdoub, Adam Pally, Shemar Moore, Krysten Ritter i druge zvijezde.

Iako su ljudi kritizirali trailer za prvi film, ovim su oduševljeni

Prvi Sonic the Hedgehog premijerno je prikazan 2020. godine, a njegov nastavak izašao je 2022. Oba filma zajedno su zaradila više od 724 milijuna dolara na svjetskim kinoblagajnama, prenosi Variety. Iako se mnogim obožavateljima videoigre nije svidio prvi službeni trailer za film iz 2020. godine, animacija se od tada promijenila i neki su promijenili mišljenje o filmovima.

Mnogi koji su pogledali trailer napisali su pozitivne komentare i istaknuli uzbuđenje zbog sudjelovanja Keana Reevesa.

"Već je sad jasno da će Shadow biti najbolji dio ovog filma", "Sjećate se kad smo svi prezirali prvi dizajn i mislili da će film propasti? Sada jedva čekamo treći dio", "Mislim da će ovo biti super", "Keanu Reeves i u ovom filmu daje glas liku koji je imao težak život", "Uzmimo trenutak kako bismo zahvalili Paramountu što je poslušao fanove i napravio dostojnog Sonica", neki su od komentara.

"Činjenica da je ova franšiza započela kao katastrofa, a sada je jedan od najboljih filmova o videoigrama u moderno vrijeme, zapravo je suluda. Ovaj film već izgleda vrhunski i mislim da će biti najemotivniji", napisao je jedan gledatelj. 

Film stiže u kina u prosincu 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.