Objavljena najava za reboot voljenog horora, fanovi pišu: Izgleda sjajno

Screenshot: Youtube/Universal Pictures

NAKON kratkog teasera koji je izašao prošli mjesec, studio Universal Pictures objavio je najavu za dugoočekivani horor Wolf Man, reboot istoimenog klasika o vukodlaku iz 1941. godine. Film je režirao i napisao Leigh Whannell, koji je osvojio publiku akcijskim filmom Upgrade iz 2018. godine i hororom The Invisible Man iz 2020.

Film je nastao u suradnji produkcijskih kompanija Motel Movies i Blumhouse Productions, a glavne uloge igraju Christopher Abbott, Julia Garner i Matilda Firth.

 

Abbott u filmu igra obiteljskog čovjeka Blakea, koji sa svojom suprugom Charlotte (Garner) i kćeri Ginger (Firth) živi u San Franciscu. Nakon što njegov otac nenadano nestane, a Blake naslijedi njegovu kolibu koja se nalazi u šumovitom Oregonu, cijela obitelj kreće na izlet kako bi nakratko pobjegla od gradske vreve.

No u Oregonu se susretnu licem u lice s neobičnim stvorenjem koje ozlijedi Blakea. Dok su zabarikadirani u kući na osami, Blake prolazi kroz jezivu transformaciju, a Charlotte treba odlučiti je li sigurnije ostati s njim ili pobjeći s kćeri u šumu, gdje ih vreba nepoznata opasnost.

U sporednim ulogama pojavljuju se Sam Jaeger, Benedict Hardie, Ben Prendergast, Zac Chandler, Beatriz Romilly i Milo Cawthorne.

Ljubitelji horora su oduševljeni

Iako je riječ o rebootu, najava za Wolf Man oduševila je ljubitelje horora. Najava je u manje od 12 sati skupila gotovo milijun pregleda i više od 11 tisuća lajkova.

"Stvarno sam uzbuđen oko ovoga. Upgrade i The Invisible Man su bili sjajni i baš me zanima što nam je Whannell iduće pripremio", "Vjerujem u Whannella", "Izgleda sjajno", "Ovo će sigurno biti jedan od najboljih horora iduće godine", neki su od komentara na trailer.

Film Wolf Man imat će premijeru 17. siječnja 2025. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.