Objavljene fotke sa seta novog filma Angeline Jolie, obožavatelji su podijeljeni

Foto: Instagram/@vanityfair

ČASOPIS Vanity Fair objavio je dvije nove fotografije sa seta biografskog filma o Mariji Callas, nazvanog Maria. Iako su neki obožavatelji oduševljeni odabirom Jolie za glavnu ulogu, drugi vjeruju da nije trebala glumiti najveću opernu divu svih vremena.

Film je režirao Pablo Larraín koji je 2016. godine radio na biografskom filmu Jackie, u kojem je Jackie Kennedy utjelovila Natalie Portman, te 2021. godine na psihološkoj drami Spencer, u kojoj je princezu Dianu glumila Kristin Stewart. Stewart i Portman nominirane su za Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice, a već se priča da bi i Jolie mogla dočekati ista sudbina.

Suradnja s Jolie

Larraín je u intervjuu za Vanity Fair otkrio da je oduvijek htio surađivati s Jolie. Prišao joj je 2021. godine čim je završio sa snimanjem filma Spencer. Zamolio ju je da pogleda film, što je oskarovka i učinila. Psihološka drama ju je toliko oduševila da je odmah nazvala redatelja i rekla mu da želi raditi s njim. Larraín joj je zatim ponudio ulogu u filmu Maria.

Redatelj je također potvrdio da je Maria posljednji film u njegovoj trilogiji biografskih filmova o legendarnim ženama koje su obilježile povijest. Radnja filma događa se u Parizu, sedamdesetih godina prošlog stoljeća, netom prije Callasine smrti.

"Postala je zbroj svih tragedija koje je igrala na pozornici", rekao je Larraín. "Film je priča o ženi koja pokušava pronaći vlastiti glas, identitet i učiniti nešto za sebe, nakon što je cijeli svoj život posvetila publici diljem svijeta."

Nove fotografije sa seta, koje je snimio Joliein sin Pax, možete pogledati u nastavku.

Reakcije obožavatelja

Iako je na velikim platnima nismo gledali još od 2021. godine, kada se pojavila u superherojskom filmu Eternals, neki obožavatelji su skeptični oko Angeline Jolie u ulozi Marije Callas.

"Angelina Jolie je prekrasna, ali uopće ne izgleda kao Maria Callas. Malo sam iznenađena što su joj dali ulogu. Uopće ne izgleda kao Grkinja", napisala je jedna korisnica Reddita.

"Ovo mi je tako stresno. Maria je boginja, Larraín nikada ne radi greške, ali svejedno me strah da će ovo biti promašaj", dodao je drugi korisnik.

"Baš me zanima na što će ovo sličiti. Maria Callas je po meni legenda i mislim da Jolie nema dostojanstvenost i žestinu koje su potrebne za ovakvu ulogu. Stvarno se nadam da je moja zabrinutost neopravdana", dodao je treći.

Ipak, neki obožavatelji su optimističniji oko Jolie.

"Ne volim biografske filmove, pogotovo one o glazbenicima, ali pogledat ću ovo zbog Angeline", napisao je jedan fan, dok je drugi dodao: "Ove fotografije su prekrasne. Jedva čekam vidjeti je na velikom platnu."

Biografski film Maria imat će premijeru na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.