Objavljene prve fotke 2. sezone Netflixove hit-serije. Fanovi jedva čekaju premijeru

Foto: Facebook/Netflix

NETFLIX je objavama na društvenim mrežama oduševio obožavatelje svoje akcijske serije Noćni agent (The Night Agent), koju je prema romanu Matthewa Quirka kreirao Shawn Ryan. U objavi na Facebooku iz Netflixa su podijelili prve fotografije sa seta nadolazeće druge sezone te otkrili neke informacije koje su obradovale brojne obožavatelje.

Trenutno nije poznat točan datum premijere, ali su iz Netflixa otkrili da će ona biti tijekom zime sljedeće godine, gotovo dvije godine nakon što je prva sezona postigla velik uspjeh, s 98.2 milijuna pregleda u 91 dan prikazivanja, te zauzela mjesto na Netflixovoj listi 10 najpopularnijih serija na engleskom jeziku svih vremena. 

Serija je čak i prije premijere nove sezone obnovljena za treću. Zasad je poznato da će ona imati deset epizoda, ali nije otkriveno kada počinje snimanje. 

A very important The Night Agent transmission 🚨 Season 2: Coming Winter 2025 Season 3: Officially happening! These new photos of Gabriel Basso: A gift

Objavljuje NetflixUtorak, 8. listopada 2024.

Kako piše Deadline, prva epizoda druge sezone prikazuje glavni lik, koji glumi Gabriel Basso, u potjeri kroz ulice azijskog grada. U sljedećim epizodama on, kao i članica glumačke postave iz prve sezone Luciane Buchanan te nova stalna članica Amanda Warren, viđeni su s pogledom na njujorški horizont.

Prve objavljene fotografije druge sezone ne otkrivaju nove članove glumačke ekipe, poput Arienne Mandi, Louisa Herthuma, Berta Colona, Brittany Snow i Teddyja Searsa.

Fanovi Netflixu prigovorili zbog odluke

Iako su brojni obožavatelji oduševljeni vijesti da će Noćni agent dobiti treću sezonu, nisu zadovoljni time što je serija odgođena za iduću godinu.

"Zbog ovakvih glupih odluka gubim interes za odlične serije", "Jedva čekam novu sezonu", "Neka netko kaže Netflixu da zima 2025. može značiti početak ili kraj godine. Nadam se da je ovo prvo", "Kad već ovoliko čekamo, barem se nadam da će druga sezona biti jednako dobra kao prva."

"Ovo nije realno. Zašto moramo toliko čekati na premijeru ovako dobre serije?", "Nikad neću shvatiti ovaj Netflix i njihove odluke", "Kako je krenulo, zaboravit ću uopće što se dogodilo dok druga sezona stigne na Netflix", neki su od komentara na odluku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.