Objavljene prve fotografije Paula Mescala i Pedra Pascala sa seta novog Gladijatora

Foto: EPA

OBJAVLJENE su prve fotografije sa seta nastavka epskog povijesnog filma Gladijator redatelja Ridleyja Scotta. Na fotografijama se nalaze glumci Paul Mescal (Normal People, Aftersun, All of Us Strangers) i Pedro Pascal (The Last of Us, Game of Thrones, The Mandalorian), a fotografije u njihovim novim ulogama objavio je Vanity Fair. 

Na službenom profilu na X-u, bivšem Twitteru, objavljeno je nekoliko fotografija Mescala u ulozi Luciusa i Pascala u ulozi Marcusa Acaciusa. Na jednoj od fotografija Lucius i general Marcus Acacius bore se u akcijskoj sceni, ali nije otkriveno koji je razlog njihova sukoba.

U podijeljenim objavama na X-u otkriveno je da je Marcus Acacius trenirao i učio od generala Maximusa, kojeg je u originalu iz 2000. godine glumio oskarovac Russell Crowe. 

"Acacius je učio od najboljih, naravno da je kodeks časti ukorijenjen u njegovu obuku", istaknuo je Pascal, prenosi Vanity Fair.

Također, u nastavku će publika u glavnoj ulozi gledati irskog glumca Paula Mescala, koji će u filmu utjeloviti Luciusa, sada odraslog nećaka cara Commodusa, kojeg je u prvom filmu glumio Joaquin Phoenix. Trenutačno još nije poznat datum premijere filma u kinima, ali navodno će biti tijekom studenoga ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.