"Oborio me s nogu": Hugh Jackman otkrio da ga je jedan triler s Hopkinsom oduševio

Foto: EPA/Screenshot: YouTube

Hugh Jackman, poznat po svojoj ulozi Wolverinea u franšizi X-Men, odlučio je uključiti se u jedan poseban projekt izvan franšize. Bio je toliko odlučan da je kontaktirao redatelja kako bi se ponudio za glavnu ulogu.

Osim toga, iako je prošlo gotovo 25 godina otkako je prvi put igrao Wolverinea u originalnom X-Men filmu, uspjeh akcijske komedije Deadpool i Wolverine pokazuje da publika još uvijek uživa u njegovoj ulozi.

Iako je njegova karijera u velikoj mjeri oblikovana franšizama, Jackman je bio toliko impresioniran filmom Otac iz 2020. godine, s Anthonyjem Hopkinsom u glavnoj ulozi, da je odlučio kontaktirati redatelja Floriana Zellnera i izraziti interes za glavnu ulogu u nastavku.

Otac je osvojio brojne pohvale i nagrade, uključujući Oscara za najboljeg glumca. Jackman je bio oduševljen filmom.

"Taj film me impresionirao na svakom nivou. Zato sam odlučio potražiti Zellnera", otkrio je glumac za A.Frame, objašnjavajući kako je kontaktirao redatelja kako bi izrazio svoj interes za ulogu u filmu Sin.

Brzo nakon što je poslao e-mail Zellneru, Jackman je obaviješten da je dobio ulogu. Iako je Sin bio nominiran za Zlatni globus za Najboljeg glumca – drama, film nije bio na razini prvog dijela i nije uspio dosegnuti istu razinu uspjeha.

Unatoč tome, Jackman je postigao ono što je želio te se uspio uključiti u projekt koji ga je iznimno impresionirao, pokazujući svoju predanost umjetnosti i želju za novim izazovima.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.