Obožavatelji pišu da bi ova glumica trebala igrati Ellie u seriji The Last of Us

Screenshot: YouTube/A24/HBO

ZNANSTVENOFANTASTIČNI film Alien: Romulus trenutno je veliki hit u kinima, a po mišljenju mnogih kritičara mogao bi ostati zapamćen i kao jedan od najboljih filmova u franšizi Alien.

Osim što su pohvalili režiju, vizualne efekte, scenografiju i montažu zvuka, kritičare je oduševila i izvanredna izvedba glavne glumice Cailee Spaeny, za koju se priča da bi mogla postati jedna od vodećih mladih zvijezda Hollywooda.

Zvijezda u usponu

Spaeny je 26-godišnja glumica koja je 2018. godine imala ulogu u visokobudžetnom filmu Pacific Rim Uprising, ali svjetsku slavu stekla je tek prošle godine, nakon što je utjelovila Priscillu Presley u hvaljenom filmu Priscilla redateljice Sofije Coppole.

Nakon Priscille glumila je u ovogodišnjem distopijskom filmu Građanski rat (Civil War) redatelja Alexa Garlanda, koji je doživio kritički i financijski uspjeh.

Prema podacima s IMDb-ja Alien: Romulus joj je posljednji ovogodišnji film, ali iduće godine gledat ćemo je u trećem nastavku franšize Knives Out, Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, koji će biti prikazan na Netflixu.

Iako već ima zavidnu karijeru za svoje godine, mnogi obožavatelji vjeruju da bi mlada zvijezda trebala glumiti i u drugoj sezoni hvaljene HBO-ove serije The Last of Us. Po njihovom mišljenju Spaeny je savršen izbor za stariju verziju protagonistice Ellie Williams.

 

Uloga u The Last of Us

Druga sezona postapokaliptične serije The Last of Us prikazat će događaje iz igre The Last of Us Part II, otprilike pet godina nakon radnje iz prve igre. Ellie bi u drugoj sezoni serije trebala imati 19 godina.

Nju je u prvoj sezoni glumila Bella Ramsay, koja će tu ulogu ponoviti u drugoj. Dok su neki obožavatelji zadovoljni ovom odlukom jer ih je oduševila svojom izvedbom u prvoj sezoni, drugi dio smatra da je stariju Ellie trebao glumiti netko drugi jer Ramsay izgleda premlado, a savršenu glumicu pronašli su u Cailee Spaeny.

"Cailee Spaeny u filmu Alien: Romulus djelovala mi je kao Ellie u The Last of Us 2 i to je jedina stvar o kojoj sam mogla razmišljati", napisala je jedna obožavateljica na X-u, prenosi Dexerto.

"Sviđa mi se Bella Ramsey u ulozi, ali nakon što sam pogledao Alien, mislim da bi Cailee Spaeny bila odlična kao Ellie", dodao je drugi obožavatelj.

"Cailee Spaeny izgleda savršeno za ulogu Ellie", dodao je treći.

Druga sezona serije The Last of Us bit će dostupna na HBO-u iduće godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.