Odgođen je izlazak nadolazećeg filma o motoristima s Tomom Hardyjem

Screenshot: YouTube

TOM HARDY i Austin Butler igraju glavne uloge u filmu The Bikeriders. Radnja prati zlatno doba motorista, u kojem jedna motoristička grupa od obične postane kriminalna.

Hardy glumi vođu grupe, dok je Butler jedan od njegovih suradnika. U filmu se još pojavljuju Jodie Comer, Norman Reedus i Michael Shannon. Nastao je pod palicom redatelja Jeffa Nicholsa, koji potpisuje i scenarij. Datum izlaska u kinima bio je planiran za 1. prosinca ove godine.

 

Međutim, film je sada uklonjen s Disneyjevog rasporeda. Pretpostavlja se da je razlog odgode štrajk scenarista i glumaca, zbog čega su upitni ili su već pomaknuti izlasci i brojnih drugih projekata, poput Dune Part Two, Challengers, Deadpool 3. Novi datum izlaska nije naveden pa postoji bojazan da ga ove godine nećemo uopće vidjeti u kinima.

Zbog štrajka glumci ne smiju promovirati filmove koji su dovršeni i nalaze se pred izlaskom. Iz tog razloga brojni studiji se odlučuju za odgodu filmova, no postoje i neki koji spremno preuzimaju rizik gubitka novca na kino blagajnama jer im glavne face ne mogu odraditi promociju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.