Oko Božića u kina stiže Ferrari Michaela Manna, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube

UOČI svjetske premijere 31. kolovoza na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji stigao je prvi trailer za dugo očekivani Ferrari Michaela Manna.

Film se bavi turbulentnim životom Enza Ferrarija, kojeg tumači Adam Driver, dok prolazi kroz profesionalne i osobne krize tijekom ljeta 1957. Temeljen na istinitim događajima, film istražuje kako je Ferrarijeva tvornica, koju je izgradio sa suprugom Laurom (Penelope Cruz), došla na rub bankrota. Par se također teško nosi s gubitkom sina Dine, ali Enzo misli da je spas moguć pa se prijavljuje za utrku Mille Miglia, za koju se nada da će promijeniti njegovu, ali i sudbinu njegove obitelji.

Sporedna glumačka postava uključuje Shailene Woodley, Saru Gadon i Patricka Dempseya, a trailer možete pogledati u nastavku.

 

Ferrari je Mannov prvi dugometražni film nakon trilera Blackhat iz 2015. Otkrio je da se strast za pričom o Ferrariju rasplamsala prije više od 30 godina. Redatelj je nedavno surađivao s Meg Gardiner na bestseleru Heat 2, koji je prednastavak njegovog filma iz 1995.

Film bi trebao stići u kina oko Božića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.