Orlando Bloom htio bi se vratiti jednoj od uloga koje su ga proslavile

Foto: EPA

GOSPODAR prstenova i Pirati s Kariba učinili su Orlanda Blooma svjetskom zvijezdom, no poznati glumac zainteresiran je za povratak u samo jednu od tih franšiza.

Kako navodi MovieWeb, Bloom je nedavno gostovao na Superhero Comic Conu koji se održavao u Teksasu. Kada su ga organizatori tijekom intervjua pitali koju bi od svojih uloga najviše htio ponoviti, glumac je izrazio želju za povratkom u Međuzemlje, gdje je glumio vilenjaka Legolasa.

"Imao sam samo 20 godina kada sam otišao na Novi Zeland zbog Gospodara prstenova", prisjetio se. "Navršio sam 21 godinu nakon par mjeseci snimanja. Stvarno je zabavno ući u taj mentalni sklop vilenjaka."

Bloom je utjelovio Legolasa u sva tri filma trilogije Gospodar prstenova, koja se prikazivala od 2001. do 2003. godine, a tu ulogu ponovio je i u dva filma trilogije Hobit, koji su izašli 2013. i 2014. godine.

Bloom nije jedini koji se želi vratiti Gospodaru prstenova

Budući da Andy Serkis, koji je utjelovio Golluma, režira film The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, Bloomova bi se želja mogla ostvariti. Serkisov je projekt još uvijek u ranoj fazi razvoja, no premijeru bi trebao imati 2026. godine.

Viggo Mortensen, koji je utjelovio Aragorna, i Ian McKellen, koji je utjelovio čarobnjaka Gandalfa, također su izrazili želju za povratkom u svijet Međuzemlja. Mortensenov jedini uvjet je da scenarij za film ima smisla, a McKellen je u šali izjavio da će pristati na ulogu ako bude živ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.