Otkazana Netflixova serija možda se vraća pet godina nakon naprasnog završetka

Screenshot: Youtube

IZNIMNO popularna Netflixova serija, koja je ostavila hrpu otvorenih pitanja, možda se vraća s drugom sezonom. Pet godina nakon naprasnog kraja otvoreni su pregovori o snimanju nove sezone serije The Society, koja se na streaming-platformi pojavila 2019.

Desetodijelna američka misterija prati priču o skupini tinejdžera koji moraju naučiti voditi vlastitu zajednicu nakon što ostatak stanovništva njihova grada nestane.

Misterij počinje kada se učenici lokalne srednje škole u Connecticutu ranije vrate kući s otkazanog izleta, samo da bi otkrili da su svi ostali nestali. I kao da stvari ne mogu biti bizarnije, tada se počinje pojavljivati gusta šuma koja potpuno okružuje grad, dok se vanjski svijet ne može kontaktirati telefonom ili internetom. Kao rezultat toga, tinejdžeri su prisiljeni osmisliti vlastita pravila kako bi preživjeli s iznimno ograničenim resursima.

 

U seriji glume glumci u usponu, uključujući Kathryn Newton, Gideona Adlona, Seana Berdyja, Natashu Liu Bordizzo, Jacquesa Colimona i Oliviju DeJonge.

U razgovoru za Variety tvorac serije Christopher Keyser rekao je: "Ovo nije bilo normalno otkazivanje. Ovdje se nije radilo o tome da nemamo publiku ili da više nismo vjerovali u to. Došlo je do globalne krize koja je promijenila sve naše živote u godinu dana."

"Stalno pregovaram sa scenaristima i Marcom Webbom (izvršnim producentom) o tome kako bismo seriju mogli vratiti na neki način. Još nemamo odgovor, ali publika je definitivno željna druge sezone jer žele odgovore na pitanja koja su ostala neodgovorena", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.