Otkriven je datum izlaska jednog od najiščekivanijih filmova 2025. godine

LJETO 2025. godine bit će ispunjeno nostalgijom. Disney je potvrdio da dugoočekivana komedija Freakier Friday i igrana adaptacija filma Lilo & Stitch dolaze u kina idućeg ljeta.

Lilo & Stitch imat će premijeru 23. svibnja 2025. godine, a Freakier Friday 8. kolovoza 2025. godine, na isti dan kada izlazi i novi film Leonarda DiCaprija i redatelja Paula Thomasa Andersona. 

Freakier Friday je nastavak kultne komedije iz 2003. godine, u kojoj Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis glume majku Tess i kćer Annu koje su zamijenile tijela. U nadolazećem filmu, Anna ima vlastitu obitelj i suočava se s novim izazovima, a kada to najmanje očekuje, ponovno zamijeni tijelo sa svojom majkom. Film je režirala Nisha Ganatra.

Uz Lohan i Curtis, u filmu će glumiti i ostale zvijezde iz prvog filma: Mark Harmon, Chad Michael Murray, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky i Rosalind Chao. Njima se pridružuju Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto i Maitreyi Ramakrishnan.

Lilo & Stitch je igrana adaptacija istoimenog filma iz 2002. godine, koji prikazuje prijateljstvo djevojčice Lilo i vanzemaljca Stitcha s kojim živi na Havajima. Lilo će u novom filmu glumiti Maia Kealoha, a Stitchu će posuditi glas Chris Sanders, koji je radio i na originalnom filmu. Igranu adaptaciju režira Dean Fleischer Camp.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.