Ova serija je u samo 4 dana dospjela na 1. mjesto najgledanijih na Netflixu

Screenshot: YouTube / Netflix

KORISNICI Netflixa očito su oduševljeni novom serijom Painkiller, koja se temelji na istinitim događajima. Serija od šest epizoda stigla je na Netflix 10. kolovoza, ali je već privukla pozornost mnogih i u samo 4 dana svrstala se na 1. mjesto ljestvice 10 najgledanijih.

Opisana kao "fikcionalno prepričavanje krize s opioidima u Americi", serija "istražuje uzroke i posljedice krize i upoznaje gledatelje s počiniteljima, žrtvama i tražiteljima istine čiji su se životi zauvijek promijenili zahvaljujući tvrtki Purduea Pharma, koja stoji iza lijeka OxyContina".

 

Matthew Broderick je zvijezda serije, a glumi milijardera Richarda Sacklera, direktora farmaceutske kompanije i nećaka Arthura Sacklera, osnivača kompanije.

"Sacklerova tvrtka razvila je neku vrstu sjajnog lijeka, koji je čudo za mnoge ljude koji pate od ekstremnih bolova, ali postoji i loša strana svega toga. Richard vjeruje da pomaže ogromnom broju ljudi, on zaista to misli", rekao je Broderick prošle godine komentirajući svoju ulogu.

Gledatelji su pohvalili način na koji je prikazana opioidna kriza.

"Kreativno pripovijedanje, integritet za žrtve i snažan poziv na odgovornost", "Odlična serija, odgledana u jedno popodne", "Baš takve serije volim", "Profit, profit i profit. Izvrsno je prikazano kako ljudski život ništa ne znači", "Malo je dosadna na početku", "Pogledala sam je u jednom dahu", neki su od komentara gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.