Ovaj film je u jednom danu postao najgledaniji na Maxu. Temelji se na poznatom hororu

Screenshot: Youtube/Max

JUČER, 3. listopada, na Max je stigao američki nadnaravni horor film Salem's Lot, koji je napisao i režirao Gary Dauberman. Film se temelji na istoimenom romanu poznatog pisca Stephena Kinga iz 1975. godine, a u samo jednom danu postao je najgledaniji film na cijeloj platformi, uključujući i u Hrvatskoj, prema podacima sa stranice FlixPatrol.

Salem's Lot bio je drugi roman koji je u karijeri objavio Stephen King. Radnja filma prati pisca Bena Mearsa (Lewis Pullman) koji se vraća u svoj rodni grad Jerusalem's Lot u potrazi za inspiracijom za svoju sljedeću knjigu. Po povratku kući otkriva da građane napadaju krvoločni vampiri.

Uz Pullmana, u nadnaravnom hororu glume Makenzie Leigh, Bill Camp, Pilou Asbæk, Alfre Woodard, William Sadler i druge zvijezde. 

Ovo nije prva adaptacija ovog djela Stephena Kinga. Postoji i mini-serija iz 1979. godine, u kojoj je glavnu ulogu imao David Soul kao Ben Mears. Serija je ostvarila dobre rezultate kod kritičara (89%) i publike (65%).

Film Salem's Lot trenutno je prvi na ljestvici deset najgledanijih filmova na Maxu, a ostali filmovi na listi su u ovom trenutku Freud's Last Session, Ghostbusters: Frozen Empire, The Batman, Minions: The Rise of Gru, Calladita, Beetlejuice, Rango, Autumn and the Black Jaguar i Ghostbusters: Afterlife.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.