"Ovo nije gledljivo": Pristižu prve reakcije na Netflixov triler s Jessicom Albom

Screenshot: Youtube

NA NETFLIX je jučer stigao akcijski triler Trigger Warning, s Jessicom Albom u glavnoj ulozi. Otkad su iz Netflixa krajem prošlog mjeseca objavili trailer za film indonezijske redateljice Mouly Surye, mnogi pretplatnici bili su vrlo uzbuđeni oko filma, ali nakon premijere reakcije uglavnom nisu bile dobre.

Radnja filma prati Parker (Alba), mladu zapovjednicu specijalnih snaga koja preuzima vlasništvo nad barom svoga oca nakon što on iznenada umre. Zbog situacije, primorana je vratiti se u svoj rodni grad u kojem se ubrzo pronađe u sukobu s nasilnom bandom koja hara gradom. Parker otkriva urotu koja ju dovodi u opasnost. 

 

Osim Jessice Albe, u filmu glume i Mark Webber, Anthony Michael Hall, Alejandro De Hoyos, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso, Kaiwi Lyman, Nadiv Molcho, Peter Monro, Stephanie Jones, James Cady i druge zvijezde.

Oduševljenje trailerom zamijenile negativne reakcije na film

Iako su mnogi pretplatnici Netflixa bili uzbuđeni zbog trailera i pisali da jedva čekaju vidjeti Jessicu Albu u ovoj ulozi, trenutne reakcije na film su uglavnom negativne, uz nekolicinu pozitivnih recenzija. Mnogi gledatelji su upravo kao jedan od glavnih nedostataka izdvojili to što se Jessica Alba nije snašla u ovoj ulozi. 

"Ovaj film je jako, jako loš. Ne mogu se sjetiti kada sam posljednji put gledao nešto ovako loše", "Ovaj film nema nikakvog smisla. Jedina dobra stvar u njemu je Jessica Alba, ali i ona je jako neuvjerljiva u ulozi", "Smatram da film nije ništa posebno, ali je najbolji akcijski film u kojem sam gledao Albu", "Moglo je to biti i puno bolje", "Ne znam zašto se svi toliko živciraju oko Trigger Warninga. Klasičan Netflixov triler s prosječnom glumom i viđenom pričom", neki su od komentara korisnika na X-u.

Osim trenutno loših recenzija, film zasad nema ni dobre rezultate na Rotten Tomatoesu. Iako, s obzirom na relativno mali broj recenzija kritičara i publike, rezultat se još može promijeniti. Međutim, prema trenutnim recenzijama, kritičari su "Trigger Warning" ocijenili s 25 posto, a publika s 19 posto. 

"Stvarno sam htio svidjeti mi se film, ali je toliko loš da nije bilo nikakve šanse za to", "Ovo nije gledljivo, Netflix bi stvarno trebao bolje birati filmove", "Jessica Alba je bila super u ovom filmu, ali to ne vrijedi puno kad je sve ostalo bilo grozno", "Nisam očekivala da će film biti toliko loš, ostala sam iznenađena", neki su od komentara publike na Rotten Tomatoesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.