Paul Mescal otkrio kako se osjećao kada je prvi put glumio s Denzelom Washingtonom

Foto: EPA

PAUL Mescal je glavni glumac u nadolazećem nastavku Gladijatora Ridleyja Scotta. U nedavnom intervjuu otkrio je kako se osjećao kada je prvi put u životu bio na setu u isto vrijeme kao i Denzel Washington, koji u filmu glumi Macrinusa.

Kako izvještava Variety, Mescal je u intervjuu za GQ opisao kako se potpuno smrznuo nakon što je saznao da će na setu filma u isto vrijeme s njime biti i legendarni Denzel Washington.

"Napravio sam si cijeli scenarij u glavi", rekao je Mescal o tjeskobi koju je izazvala pomisao na glumu uz Washingtona. "Pomislio sam: 'U redu, danas je dan kada će i Denzel biti na setu.' Bio sam toliko paraliziran time i odjednom sam pomislio: 'Ovo je prokleto glupo. Imam posao koji trebam obaviti.'"

Radnja se događa 20 godina nakon završetka prvog filma i prati Lucija (Paul Mescal), sina Lucille (Connie Nielsen) iz prvog filma. Živio je sa svojom obitelji u Numidiji, na sjeveru Afrike, kada su vojnici Rimskog Carstva pod vodstvom generala Marka (Pedro Pascal) pokrenuli invaziju na njegovu pokrajinu i odveli ga u ropstvo. Lucije zatim postaje rob i u gladijatorskoj areni traži osvetu.

Dugo očekivani nastavak dolazi u kina 14. studenog ove godine, a redatelj Ridley Scott već je počeo raditi na trećem filmu

"Već imam osam stranica. Imam početak vrlo dobrog temelja priče", nedavno je komentirao redatelj za Total Film. Dodao je kako nije mislio da će se vratiti u gladijatorsku arenu, ali je to jednostavno morao učiniti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.