Počelo je snimanje nastavka komedije s Adamom Sandlerom. Fanovi imaju jednu molbu

Screenshot: Youtube

Iz Netflixa su na službenim profilima na društvenim mrežama otkrili da je službeno započela produkcija hit-komedije Golfbrejker (eng. Happy Gilmore) iz 1996. godine, s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi. 

Ova vijest obradovala je mnoge obožavatelje originalnog filma, a iz Netflixa su objavili fotografiju hokejaškog dresa Boston Bruins na kojem se nalazi etiketa s imenom Happy Gilmore te napisali: "Happy Gilmore 2 je službeno u produkciji."

Podsjetimo, radnja prvog filma pratila je priču o mladiću Happyju Gilmoreu koji je silno želio postati profesionalni hokejaš, ali je bio vrlo netalentiran i nespretan na ledu. Međutim, kada je porezna uprava oduzela kuću njegove bake, mladi Happy shvatio je kako je vrijeme da se uozbilji i učini nešto kako bi vratio bakinu kuću. U sebi prepoznaje urođeni talent za igranje golfa i shvatio je da njegove loptice lete dalje od onih golf-majstora. Happy odluči postati novi prvak u golfu i osvojiti vrijedne nagrade te tako otplatiti bakin porezni dug.

Obožavatelji filma imaju jednu molbu za Netflix

Nakon službene objave, mnogi obožavatelji filma javili su se u komentarima te uputili Netflixu jednu ključnu molbu - da ne pokvare film. 

"Odlične vijesti odmah na početku tjedna", "Samo ga nemojte uništiti s woke sranjima", "Još jedan klasik dobiva nepotreban nastavak. Molim vas, nemojte uprskati", "Bolje vam je da ga ne uprskate. Prvi je predobar da bi ga se uništilo", neki su od komentara obožavatelja filma na društvenim mrežama.

Zasad nije poznato kada bi film trebao imati premijeru na Netflixu.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.