Popularna Amazonova serija dobiva prednastavak, evo što je zasad poznato

Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

SATIRIČNA superherojska serija The Boys dobit će prednastavak nazvan Vought Rising, potvrdio je Variety. Glavne uloge igrat će Jensen Ackles, koji je utjelovio superheroja Soldier Boya, i Aya Cash, koja je glumila Stormfront.

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz nove sezone serije The Boys, nemojte čitati dalje.

Soldier Boy se prvi put pojavio u trećoj sezoni serije, kada ga je Billy Butcher (Karl Urban) odlučio iskoristiti kao oružje protiv negativca Homelandera (Anthony Starr). Plan mu se izjalovio, a Soldier Boy je ostao zatvoren u kriogenoj komori.

Stormfront je bila jedna od glavnih negativki u drugoj sezoni serije, kada je ušla u vezu s Homelanderom i otkrila svoju nacističku prošlost. No, njihova veza brzo je došla kraju nakon što je Homelanderov sin Ryan (Cameron Crovetti) osakatio superjunakinju kako bi zaštitio svoju majku. Stormfront, koja je izgubila sve, počinila je samoubojstvo na početku treće sezone i tako postala simbol za svoje sljedbenike.

Soldier Boy se nakratko pojavio i na kraju četvrte sezone, kada je Homelander otkrio gdje ga je sakrila CIA. U posljednjoj epizodi serije Homelander i Vought su snažniji nego ikada nakon što je američku vladu preuzeo predsjednik koji podržava Homelandera, a Boysi su ponovno postali traženi kriminalci, zbog čega su se morali razići.

Amazon trenutno radi na još dva spin-offa

Ackles je na Comic-Conu otkrio da će glumiti u prednastavku Vought Rising te da će se pojaviti u petoj, posljednjoj, sezoni The Boysa. Prednastavak će biti smješten u 1950-e u New Yorku.

"To je uvrnuta kriminalistička serija o podrijetlu Voughta u 1950-ima, počecima Soldier Boya i izopačenim podvizima superjunakinje koju fanovi znaju kao Stormfront, a koja je u to vrijeme bila poznata kao Clara Vought. Jedva čekamo zaprepastiti vaše umove i uzburkati vaše duše ovom sočnom i zastrašujućom sagom natopljenom krvlju i Compoundom V", izjavili su kreator Eric Kripke i izvršni producent Paul Grellong.

Datum produkcija prednastavka Vought Rising još uvijek je nepoznat, no poznato je da Amazon trenutno radi i na drugoj sezoni spin-offa Gen V. Osim toga, u planu je još jedan spin-off smješten u isti svemir, nazvan The Boys: Mexico.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.