Popularna horor-komedija iz 2019. godine dobit će nastavak

Screenshot: YouTube/Searchlight Pictures

POPULARNA horor-komedija Ready or Not iz 2019. godine dobiva prvi nastavak, a glumica Samara Weaving ponovo će igrati glavnu ulogu. Originalni film režirali su Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, a scenarij su napisali Guy Busick i R. Christopher Murphy.

Prvi film prati mladu nevjestu (Weaving) koja na dan vjenčanja doznaje da je obitelj njezinog muža sklopila smrtonosni pakt s vragom, zbog čega se njezina prva bračna noć pretvara u borbu za opstanak.

Uz Weaving, glumačku postavu prvog filma činili su Adam Brody, Mark O'Brien, Elyse Levesque, Nicky Guadagni, Henry Czerny i Andie MacDowell.

 

Horor-komedija Ready or Not imala je budžet od samo 6 milijuna dolara, ali u kinima je zaradila više od 57 milijuna. Uz to, osvojila je i nagradu Saturn, koju dodjeljuje Akademija znanstvene fantastike, fantastike i horor filmova.

Variety je potvrdio da na nadolazećem nastavku ponovo radi produkcijska kompanija Radio Silence koju čine Justin Martinez, Chad Villella i redatelji originalnog filma, Bettinelli-Olpin i Gillett. Nastavak će distribuirati Searchlight Pictures.

Busick i Murphy vratili su se kako bi napisali scenarij za nastavak, no detalji radnje još uvijek nisu poznati. Film produciraju Tripp Vinson, Bradley J. Fischer, William Sherak i James Vanderbilt. Villella i Tara Farney izvršni su producenti.

Neki od poznatijih filmova u kojima se Weaving pojavila u posljednjih nekoliko godina su crna komedija Babylon iz 2023. godine, koju je režirao Damien Chazelle, i horor Scream VI iz 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.