Potvrđen je novi nastavak hvaljenog horora s Ethanom Hawkeom, evo kad ćemo ga gledati

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

PRODUKCIJSKE kuće Blumhouse, Crooked Highway i Universal Pictures potvrdile su novi nastavak popularnog horora The Black Phone iz 2021. godine, piše Deadline. Svoje uloge iz prošlog nastavka ponovit će Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies i Miguel Mora. 

The Black Phone je režirao Scott Derrickson, koji je uz C. Roberta Cargilla napisao scenarij za film. Popularni horor zaradio je više od 160 milijuna dolara na kinoblagajnama, što je bilo više nego dovoljno da pokrije troškove budžeta koji je iznosio između 16 i 18 milijuna dolara. Derrickson i Cargill pisat će scenarij za The Black Phone 2. Jason Blum će biti jedan od producenata filma. 

 

Prvi film, inspiriran istoimenom kratkom pričom autora Joea Hilla, prati 13-godišnjeg dječaka iz predgrađa Finneyja (Thames), kojeg 1978. godine otme serijski ubojica, nazvan The Grabber (Hawke). Ubojica baci Finneyja u zvučno izolirani podrum, u kojem se nalazi jedan isključeni, crni telefon. Finney nakon nekog vremena počne dobivati pozive na isključeni telefon i ubrzo shvati da ga zovu ubojičine prijašnje žrtve, koje mu pokušavaju pomoći da pobjegne.

The Black Phone je pokupio pozitivne ocjene - kritičari su ga ocijenili s 81% na Rotten Tomatoesu, a publika s 88%. Gledatelji su pohvalili film zbog zanimljive priče pune zapleta i zastrašujućeg zlikovca.

The Black Phone 2 već je počeo s produkcijom, a premijeru će imati 27. srpnja 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.